adscode
adscode

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Okullardan Haberler

Kurucu: Levent Uysal

Rektör: Prof. Dr. Esra Hatipoğlu

Kuruluş tarihi: 2010

Bulunduğu il: İstanbul

Akademik birimleri: İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler; Mühendislik Mimarlık ve Sanat Tasarım olmak üzere 3 fakültesi, 3 yüksekokulu, 1 MYO’su var. 

Öğrenci sayısı: 20.569 öğrencisi bulunuyor. 

Akademik personel sayısı: 421 akademik personeli var. 

Burs olanakları: ÖSYM Kılavuzu’nda geçerli olan Tam Burs, yüzde 50 ve yüzde 75 bursları var. Bu yıl ilk 5 tercihinde üniversiteyi yazan öğrenci, yüzde 50 ek tercih bursu almaya hak kazanabilecek.  Başarılı sporculara akademik yıl başında Mütevelli Heyeti’nin belirlediği kontenjan dahilinde spor bursu veriliyor. Bursun oranı sporcunun seviyesine göre değişiyor. 

Öğrenci kulübü sayısı: 46 öğrenci kulübü bulunuyor. 

Yurt içi ve yurt dışı üniversitelerle ikili anlaşmaları: 107 anlaşması var. 

Öğrenim ücreti: Lisans programları KDV hariç yüzde 50 burslu 23.000 TL; yüzde 75 burslu 11.500 TL. Ön lisans programları KDV hariç yüzde 50 burslu 18.000 TL, yüzde 75 burslu 9.000 TL.

Öğrenciler neden sizi seçsin?

İşine aşkla bağlı üyeleri dünyaya yayılmış; bilim, teknoloji ve sosyal hayattan ilham alan eğitim olanaklarıyla Nişantaşı Üniversitesi, yeni eğitim metodu NishEdu ile öğrencilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Hayatını iyi eğitimle güzelleştirmek, geleceğini olumlu yönde bugünden şekillendirmek isteyenlerin tercihi Nişantaşı Üniversitesi, gelişen dünyanın hızlı değişimine başarıyla uyum sağlıyor. Gelecekten ilham alan yeni eğitim metodu NishEdu, modern çağın vazgeçilmezlerinden olan bilim ve teknolojiyle destekleniyor.

Öğrencilere verilen eğitim hizmetleri, sunulan sektörel iş tecrübeleri, yurt dışında ücretsiz yabancı dil öğrenimi ve hayatı kolaylaştıran teknolojilerin eğitimde başarıyla kullanılması gibi çığır açan birçok yenilik, NishEdu ile öğrencilere ulaşıyor. Yeni eğitim metoduyla hayata güvenle hazırlanan öğrenciler, ulusal ya da uluslararası yarışma ve projelerle yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın da sorunlarına çözüm önerileri sunabiliyor.

İletişim bilgisi: www.nisantasi.edu.tr


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)