adscode
adscode

​Ofis ve Konutta Tahincioğlu İmzası

Faaliyetlerine 1993 yılında kurduğu Tahincioğlu Holding ile Türkiye’nin en köklü gayrimenkul kuruluşlarından biri olmayı başaran marka, 23 yıldır nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi…

​Ofis ve Konutta Tahincioğlu İmzası
Türkiye'den Haberler

Faaliyetlerine 1993 yılında kurduğu Tahincioğlu Holding ile Türkiye’nin en köklü gayrimenkul kuruluşlarından biri olmayı başaran marka, 23 yıldır nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerini gerçekleştirerek birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmaları ile faaliyetini sürdürmektedir.
 
Yeni projeler geliştirmek ve Tahincioğlu markasına değer katmak için şirketin genel merkezini Mardin’den İstanbul’a taşıyarak gıda, hizmet, reklam, tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek çatı altında toplamıştır.
 
Bugüne kadar iki milyon metrekare inşaat alanının üzerine çıkarak inşaat sektörüne standartların üzerinde bir kalite sunarken geliştirdiği her projenin çevreyle uyumlu, mavi ve yeşilin farklı tonlarını barındıran proje tasarımları, mimarisi, peyzajı ve sosyal olanakları ile her projenin kendine has bir konsepti olmasına özen göstermektedir. Hayata geçirdiği projelerin birçoğunda hızlı satış rekorlarının ve arzın çok üzerindeki talebin haklı gururunu yaşamaktadır.
 
Yenilikçi bakış açısı ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm detayları düşünmesi ile hayata geçirilen ve firmanın sembolü haline gelen Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre merkezi gibi birçok projesi ile geleceği bugünden inşa etmektedir.
 
İnşaat sektöründeki tecrübesi ile başarılı işlere imza atmaya devam eden Tahincioğlu, geliştirmekte olduğu Leed Gold Sertifika adayı projeleri Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent, Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatlarında kendine özgü konseptleri, kaliteli yaşam alanları ve sosyal olanakları ile Tahincioğlu imzasını taşıyan projelerinde satışlarına devam etmektedir.
 
“Evim Değerleniyor” kentsel dönüşüm projesi ile Nidapark Beşiktaş’ı hayata geçiren Tahincioğlu, Nidakule İstanbul Finans Merkezi, Nidapark Yenisahra, Nidapark Beykoz, Nidapark Denizatı, Nidapark Çengelköy, Bomonti, Kozyatağı ve İstinye’de planlama aşamasındaki projeleri ile Tahincioğlu, her konuta yeni bir bakış açısı getirmeye devam etmektedir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)