adscode
adscode

ÖĞRENCİLER, ERICSSON TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ IŞIL YALÇIN İLE ONLINE BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji tarafından gerçekleştirilen online t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Semineri’nin konuğu Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın oldu.

ÖĞRENCİLER, ERICSSON TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ IŞIL YALÇIN İLE ONLINE BULUŞTU
Okullardan Haberler

Doğa Koleji’nin tüm kampüslerinden lise öğrencilerinin katılımına açık olan online buluşma, Doğa Koleji Beykent Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerin liderlik ve yönetim becerilerini geliştirip onları dünya vatandaşlığına hazırlıyor. Eğitimde yenilikçi iş fikirlerini ve bilimsel yöntemleri harmanlayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, çevresine ve değişimlere karşı farkındalığı yüksek olan, geleceğin girişimcilerini yetiştiriyor.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında, iş dünyasının başarılı isimleri öğrencilerle online platformda bir araya geliyor. Doğa Koleji Beykent Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşen online seminerin konuğu Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın oldu.

Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın, Doğa Koleji’nin tüm lise öğrencileriyle kariyer planlama, girişimcilik ve liderlik konularında önemli bilgiler paylaştı. t-MBA Öğretmeni Nilay Kalfa moderatörlüğünde gerçekleşen canlı etkinlikte Doğa Koleji Beykent Kampüsü öğrencisi Borçegin Tigin İmer ve Büyükçekmece Kampüsü öğrencisi Öykü Taçkın, girişimcilik ve iş dünyası ile ilgili merak ettiklerini Işıl Yalçın’a sordu. Işıl Yalçın, işe alım ve öğrencilerin staj imkanlarına ilişkin: “Farklı şirketlerde ve farklı departmanlarda staj yapmanızı öneririm. Gözlem yapmak, çözüm odaklı ve pozitif yaklaşım içinde olmak, hem motivasyonunuzu yüksek tutar, hem de sizleri bir adım öne geçirir” dedi.

ONLINE SEMİNERLER FARKINDALIK YARATIYOR

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde  iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerle bir araya gelerek girişimciliğin toplumsal / bireysel faydalarını, girişimciliğin risklerini, başarı hikayelerini ve iş dünyasının güncel konularını paylaşıyorlar. Öğrencilerin hem akademik hem de sosyal yönünü güçlendiren nitelikli bir ders özelliği taşıyan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerin kariyer yolculuklarında farkındalıkları artıyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)