adscode
adscode

ÖĞRENCİLER, KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.

ÖĞRENCİLER, KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI
Okullardan Haberler

 

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel, “t-MBA eğitim modelinin en önemli kazanımlarından biri olan Liderlik Akademisi ile Doğa Koleji öğrencileri topluma pozitif katkı sunan, duyarlı bireyler olarak yetişiyor” dedi.

 

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile iş ve akademi dünyasına örnek olan Doğa Koleji Liderlik Akademisi öğrencileri; başlattıkları kitap toplama kampanyası ile binlerce öğrenciyi sevindirdi. Türkiye genelindeki tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı başlayan proje kapsamında toplam 20.000 adet kitap, kütüphanesi olmayan devlet okullarına teslim edildi.

 

Okulları Tespit Ederek Başladılar...

 

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel, projenin her aşamasını öğrencilerinin gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Öğrencilerimiz, öncelikle kitap ihtiyacı olan devlet okullarını tespit ederek okullarla iletişime geçtiler. Kütüphanesi olmayan okullara ziyarette bulunarak okulların eksiklerini tespit ettiler ve büyük bir heyecanla projelerine başladılar” dedi.

 

80 Okula 20.000 Kitap Bağışı!

 

Öğrencilerin kısa sürede geniş kitlelere ulaşmayı başardığını anlatan Betül Erok Şengel, “Kampüslerinde tüm arkadaşlarının desteğini alan öğrencilerimiz sosyal medya aracılığı ile de iş insanlarına ulaşarak sponsorluk görüşmeleri gerçekleştirdiler. Büyük özveri ve heyecan ile projelerini hayata geçiren öğrencilerimiz; Türkiye genelinde 80 devlet okuluna kitap bağışında bulundular” şeklinde konuştu.

 

Şengel, projeleri için büyük çaba gösteren ve projeye destek veren öğrencilerini tebrik ettiğini ifade ederek sözlerini noktaladı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)