adscode
adscode

Öğrencilerin Başarıları 2 Karne ile Değerlendirildi

2013-2014 eğitim öğretim yılının 2 hafta sürecek yarıyıl tatili 24 Ocak tarihi itibariyle başladı. Türkiye genelinde yaklaşık 17 milyon öğrenci karnelerini aldı.

Öğrencilerin Başarıları 2 Karne ile Değerlendirildi
Eğitim
Tüm okullarda olduğu gibi Anafen Okulu’nda da öğrenci, öğretmen ve aileler karne sevincini doyasıya yaşıyor. Anafen Okulları MEB ders müfradatının mevcut karnesine ek olarak, ZEP (Zenginleştirilmiş Eğitim Programı)’nın değerlendirme raporlarını da öğrencilerine takdim etti.

Anafen Okulları öğrencilerin derslerinde daha başarılı olmaları, kendilerini geliştirmeleri ve müfredatın dışında yeni beceriler kazanmaları ve sahip oldukları yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla tüm okullarında ZEP’i uyguluyor. Bu programla öğrencilerin değerlere saygılı, duygusal ve sosyal gelişimleri tamamlanmış, düşünme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş bireyler olması hedefleniyor.

Zenginleştirilmiş Eğitim Programı’yla Donanımlı Bireyler Yetiştiriyoruz...

Eğitim öğretim yılının 1. Dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Anafen Okulları Genel Müdür Yardımcısı Yasin Yücel; “16 Eylül'de başlayan 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Öğrencilerimizin emek ve başarıları tüm okullarımızda karnelerinde yer alan notlarıyla değerlendirildi. Saygı, sevgi ve nice güzel meziyetlerle donanmış öğrencilerimizin başarıları hepimiz için gurur kaynağı. Anafen Okulların’da ZEP olarak adlandırılan Zenginleştirilmiş Eğitim Programını da uyguluyoruz. Burada 1’den 4’e kadar olan çocuklara müfredata uygun olarak verdiğimiz dersleri akıl oyunları, düşünme becerileri, el becerileri gibi dersler de koyarak zenginleştiriyoruz. ZEP’te üç temel bölümü esas alıyoruz; temel derslerde zenginleştirme, farklı derslerde zenginleştirme, yetenek ve ilgi alanlarında zenginleştirme. Böylece öğrencilerimize normal ders müfredatının dışında ek ders vererek eğitimlerine katkı sağlıyoruz. ZEP’e tabi tutulan tüm öğrencilerimizin başarıları da “Zenginleştirilmiş Eğitim Programı 1. Dönem Değerlendirme Raporu”nda yer aldı. Aynı şekilde okullarımızda yabancı dil eğitimine de ayrı özen gösteriyoruz. Öğrencilerimizin İngilizce derslerinde gösterdikleri başarılar da ek bir değerlendirme raporuyla onlara sunuldu.” açıklamasında bulundu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)