adscode
adscode

Öğrencilerin Çarpıcı YGS Yorumları

Öğrenciler YGS sonrası sınavla ilgili yorumlarını paylaştı.

Öğrencilerin Çarpıcı YGS Yorumları
Sınavlar



Coğrafya bilgiye dayalı
Doruk Yılmaz
FMV Erenköy Işık Lisesi öğrencisiyim. Çok zor diyebileceğim birkaç soru vardı. Sayısal öğrencisiyim, matematik testinde zorlandım, sosyal bilgiler testinde tarih sorularını kısmen yapabildim fakat coğrafya tamamen bilgiye dayalıydı bu nedenle yorum yapamadım ve boş bıraktım. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi’ni hedefliyorum. YGS puanıyla aldığı için bu sınav benim için önemliydi.



Mantıksal olarak çözülebilir
Meryem Kızılboğa
Bu 3. sınava girişim. Soruları kolay buldum, yoruma dayalıydı, mantıksal olarak çözülebilecek bir sınavdı. Sadece tarih soruları zordu, bazı sorular çelişkiliydi. Bölüm olarak grafikerlik düşünüyorum.



Sosyal Bilgilere zamanım kalmadı
Esra Kaya
Habire Yahşi Anadolu Lisesi’nden bu yıl mezun olacağım. Sorular aslında kolaydı fakat matematik sorularında biraz zorlandım ve zaman konusunda sıkıntıya düştüm. Bu yüzden Sosyal Bilgiler testine vakit ayıramadım. Bölüm olarak da matematik istiyorum bu yüzden önceliği sayısal derslere verdim.
 




 

Genel olarak kolaydı
Ümit Bozkurt
İstanbul Kadıköy Lisesi son sınıf öğrencisiyim. Sınav genel olarak kolaydı, dershanede olduğumuz denemeler gibiydi.  Normalde de matematik testinde zorlanıyordum şimdi de kısmen zorlandım fakat tüm testlere zaman ayırabildim.  Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümüne girmeyi hedefliyorum.
 



 

Dün Kültürü tamamen yorum
Zeynep Toprak
Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi öğrencisiyim bölümümü değiştirmek amacıyla sınava girdim. Her zaman dendiği gibi sınavın çalışana kolay olduğunu düşünüyorum. 2 şık arasında kaldığım sorular çok oldu. Tarih sorularında zorlandım. Din Kültürü sorularının dini bilgiyle alakası yoktu tamamen yoruma dayalıydı, kolaydı bu yüzden. Matematik ve  Türkçe testleri önceki yıllara göre kolay geldi bana.

 


Tarih mezunuyum, tarihte zorlandım
Bükem Önal
İstanbul Üniversitesi Tarih mezunuyum. Benim girdiğim yıla göre soruların çok kolay olduğunu düşünüyorum. Türkçe sorularını çok anlamsız buldum fakat hepsini çözebildim. Tarih bilgim çok iyi olmasına rağmen tarihte şıklar arasında çok çelişkiye düştüm, şıklar birbirinden alakasızdı.  Latin Dili ve Edebiyatı bölümü okumayı düşünüyorum.





 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)