adscode
adscode

'Öğretmen için çal Ardahan' Rekor Kırıyor

Ardahan'da Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürlüğü'nün organizesi ile kentteki öğretmenler tarafından hazırlanan, 'Öğretmen İçin Çal Ardahan' klibi internette izlenme rekorları kırıyor.

'Öğretmen için çal Ardahan' Rekor Kırıyor
Haber TV
Ardahan'da görev yapan çeşitli branştaki öğretmenler, 'Doğa İçin Çal' sloganıyla Türkiye'nin birçok yöresinden sanatçıların seslendirdikleri klipleri örnek alarak, 'Benim Adım Öğretmen' adlı şarkıya klip çektiler.

Çıldır Gölü sahili ile başlayan klipte Halk Oyunları Öğretmeni Cansel Tanrıverdi'nin akordiyon, Müzik Öğretmenleri Serdar Çevik'in saz, Berat Demirkıran'ın flüt, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Onur Akbulut'un gitarla eşlik ettiği 'Benim Adım Öğretmen' şarkısını Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan Çevik, Müzik Öğretmenleri Dilek Sağlam, Sevilay Sanlı, Duygu Cambay, Berat Demirkıran, Uğur Uğurlu, Halk Oyunları Öğretmeni Cansel Tanrıverdi, Sınıf öğretmeni Meltem Demirci, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Erdoğan Arslan, Kimya Öğretmeni Naciye Asya Erbaş, Fizik Öğretmeni Nesrin Arslangörür, Okul Müdürü Osman Erdem seslendirdi. Ardahan'ın tarihi ve turistik mekanlarında çekilen 4.49 dakikalık klipte yer al şarkının söz ve müziği Aysel Cihan Karaman, düzenlemesu Cansel Tanrıverdi, Mix Mastering ise Onur Akbulut'a ait şarkı, öğretmenler günü programında sürpriz çalışma olarak söylendi.

'Öğretmen İçin Çal' şarkısı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.

Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürü Mesut Yolcu, "Şarkının sözü de müziği de öğretmen arkadaşlarımıza ait. Öğretmenlerimiz hem çaldı hem de söyledi. Klibi çekilen 'Benim Adım Öğretmen' şarkısı ülkenin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimize armağan ettik. Öğretmenlerimiz ciddi bir çalışmalarının ürünü olarak güzel bir projeye imza attılar" diye konuştu.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)