adscode
adscode

Öğretmene Alınacak En Güzel Hediye Nedir? Öneriler....

Öğretmenler gününe sayılı günler kaldı. 2014 yılı 24 Kasım Pazartesi kutlanacak Öğretmenler Günü için hazırlıklar başladı.

Öğretmene Alınacak En Güzel Hediye Nedir? Öneriler....
Eğitim
24 Kasım Öğretmenler Günü her öğrencinin öğretmenine sürpriz hediyeler alarak onu mutlu etmek istediği bir gün. 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYE FİKİRLERİ
Öğretmenler günü hediye fikirleri aslında her öğretmenin başta cinsiyeti, ardından kişiliği ve karakterine göre değişebilen durumlar gösteriyor. "Zevkler ve renkler tartışılmaz" deyişi hediyelerde geçerli olmadığı için önce öğretmeninizi iyi tanımazın gerekiyor. Kendi zevklerinize uygun aldığınız bir hediyeyi öğretmeniniz beğenmeyebilir ancak bunu tabi ki size belli etmez. Öğretmenin beğeneceği bir hediye almak ise onu iyi tanımaktan geçer... Onu yeteri kadar tanımıyorsanız, öğretmeninize mesleki hayatında kullanabileceği pratik bir hediye almanız en doğru seçim olacaktır.

Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm öğretmenler gününde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabieceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri.

Çiçek: Bayan bir sınıf öğretmeniniz varsa, çiçekten daha iyi bir öğretmenler günü hediyesi düşünülemez:) Üzerine Öğretmeninize olan sevginizi anlatan bir de sevimli bir not eklediğinizde harika bir seçim olacaktır.

Erkek cüzdan modelleri: Erkek öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği ve her kullanışında sizi hatıltabailecek en ideal Öğretmenler günü hediyesi cüzdan!

Taşınabilir USB Bellek: Teknoloji çağında olduğumuza göre, öğretmenler günü için en güzel hediye alternatiflerinden bir diğeri de Taşınabilir Flash USB Bellek. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi olan modellerden bütçenize en uygun olanını seçebilirsiniz.

Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü. Hadi biraz öğretmeninizi gururlandıralım. Başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim! Orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü, en iyi öğretmenler günü hediyelerinden biri!
Çikolata: Çikolatasız bir hayat düşünülebilir mi? Çikolatayı seven bir öğretmeniniz varsa, Öğretmenler günü için hediyeniz şimdiden hazır demektir O'na kaliteli markalardan güzel bir çikolata hediyesi hazırlatabilirsiniz
 
ERKEK ÖĞRETMENE NE ALINIR? HEDİYE ÇEŞİTLERİ
24 Kasım Öğretmenler Günü hediye çeşitleri olarak en kullanışlı mesleki hediyeler aslında bellidir. Erkek öğretmenlere hediyeler; kalem, ajanda, dosya, kilitli defter. Erkek öğretmenelere hediye alırken kişisel olmasını isteyen öğrenciler ise; kravat, kemer, gömlek, ceket, ayakkabı, saat, gözlük, kupa gibi giysi/aksesuar çeşitlerinden birini seçebilir. Bütçesi uygun olan öğrenciler öğretmenlere elektronik hediyeler de alabilir. Bunların başında tablet bilgisayar ve mobil navigasyon geliyor.

KADIN ÖĞRETMENLERE NE ALINIR? HEDİYE SEÇENEKLERİ
24 Kasım Öğretmenler günü hediyesi olarak kadın öğretmenlere hediye seçmek çok daha karmaşık gibi görülebilir ancak durum o kadar da korkutucu değil... Kadın öğretmenlere hediye olarak; kalem, ajanda, dosya, kilitli defterin yası sıra kişisel hediyeler daha ağırlıklı alınıyor. Kadın öğretmenlere hediye çeşitleri; gömlek, ceket, ayakkabı, kemer, saat, gözlük, kupa olabileceği gibi aynı zamanda makyaj malzemeleri ve ev aksesuarları da öğrenciler tarafından alınabiliyor.

Görüş ve önerilerini bekliyoruz.
           editor@egitimajansi.com

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL KAMPANYALAR

Turkcell Superonline ve lezzetlihediye.com işbirliğiyle Öğretmenler Günü’ne özel kampanya

Turkcell Superonline müşterileri, 24 Kasım’da öğretmenleri lezzetli hediyeler ile mutlu ediyor. lezzetlihediye.com internet sitesinde Öğretmenler Günü kategorisinde yer alan tüm meyve ve çikolata sepetleri, Turkcell Superonline müşterilerine yüzde 30 indirimle sunuluyor.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, marka işbirlikleri ve özel kampanyalarla anlamlı günlerde de müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor. 

Turkcell Superonline müşterileri, lezzetlihediye.com’ da bulunan Öğretmenler Günü kategorisindeki 30’u aşkın hediyeyi yüzde 30 indirimle satın alabiliyor. Hem fiber hem de ADSL müşterileri için geçerli kampanya, 30 Kasım tarihine kadar verilecek tüm siparişlerde geçerli olacak. 

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin tek yapması gereken; online sipariş sırasında indirim kodu alanında, müşteri numarasının önüne “SPR” yazmak.
 



Öğretmenler, mobilya alışverişlerini %20 indirimli yapıyor!

Evgör Mobilya, artık geleneksel hale gelen 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyasını bu yıl da tekrar ediyor. Yeni evlenecek olan ya da evini yenileyen tüm eğitim çalışanları, firmanın “Canım Öğretmenim” kampanyası kapsamında Evgör mağazalarından ve www.evgor.com.tr adresinden yapacakları alışverişlerinde %20 daha az ödeyecek. Ayrıca dileyen öğretmenler, firmanın peşin fiyatına 12 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı “Ön Ödemeli Satış” uygulamasından da yararlanabilecek.  Canım Öğretmenim kampanyası, 30 Kasım’a kadar devam edecek.  




 

''MEB ile Türk Hava Yollan işbirliği kapsamında;  Öğretmenler, 24 Kasım-14 Aralık 2014 tarihleri arasında iç hat seferlerinde yüzde 25 indirimli seyahat edecek. Öğretmenler haftası süresince belediyelere ait ulaşım araçlarından öğretmenler ücretsiz yararlanacak. Aynca Öğretmenler Günü haftasında futbol takımlan öğretmenleri yücelten pankartlarla sahaya çıkacak. Kıgili Mağazası da Öğretmenlere ve öğretmenler gününde öğretmenlerine hediye almak isteyen öğrencilere özel indirim uygulayacak''


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)