adscode
adscode

Öğretmenler Gününe Özel Şık Tasarım Hediyeler

Öğretmenler gününe kısa süre kala aklımıza gelen tüm fikirleri bir araya getirerek en güzelini ve en özelini bulmaya çalışırız. Her şeyin en iyisini hak eden öğretmenlerimiz için küçük birer hediye düşünelim.

Öğretmenler Gününe Özel Şık Tasarım Hediyeler
Türkiye'den Haberler

Öğretmenler gününe kısa süre kala aklımıza gelen tüm fikirleri bir araya getirerek en güzelini ve en özelini bulmaya çalışırız. Her şeyin en iyisini hak eden öğretmenlerimiz için küçük birer hediye düşünelim.

Öğretmenler Günü Hediyeleri tasarım ve özel ürünler arasında en özel ve en güzel mesajı vermek için araştırma yaparken kararsız kalmanız çok doğal. Sayısız seçenek arasından size en uygun olanı ve öğretmeninizde en güzel duygu uyandıranı verebilmek için seçeneklere göz atabiliriz.

Öğretmenlerimize Özel Hediye Tasarımları

Öğretmenlerimize kalem hediye etmek klişe geliyorsa biraz daha sunum değişikliği yapabilir adına hazırlanmış özel bir kutuda sunum yapabilirsiniz. Üzerinde adı ya da resmi olan şık bir kalem kutusu ve içinde teşekkür edilen bir kalem ya da masasında gelen çiçekleri susuz bırakmasın diye vazo verebilir bu vazo üzerinde kişiye özel bir işleme ya da yazı baskısı yaptırabilir, mis çiçeklerinizle sunabilirsiniz. Anahtarlığında sizleri hatırlatacak güzel bir parça taşıması için resim baskılı anahtarlık sipariş edebilirsiniz.

Ödüllendirmek istediğiniz öğretmeninize yılın en iyi öğretmeni plaketi ya da ödülü tasarımı yaptırabilir adına özel hazırlatabilirsiniz. Bu tür baskı yöntemleri ile vereceğiniz hediyeleriniz hem size hem de öğretmeninize bu gününde ayrı bir anlam katacaktır. Teknoloji çağı öğretmenlerinin biten şarjlarını karşılayacak özel armalı taşınabilir şarj cihazı hem değişik hem de gerekli bir hediye sayılabilir. Hayatın iş akışını kesintiye uğratmaması ve her zaman size desteğe katılması için esprili ve kullanışlı bir hediye önerisi. Öğretmenlerinizin hoşlandığı ve mutlu olduğu küçük parçalar sizi onlara hatırlatırlar. Güzel okul günleri anılı özel hazırlanmış ajanda, duvar saati gibi Öğretmenler Günü hediyeleri hem kişiye özel hem de mutluluk verirler.




Tatlı dilli öğretmeniniz için tatlı bir hediye isterseniz adının yazılı olduğu bir çikolata paketi vererek farklı ve leziz bir sunum yapabilirsiniz. Öğretmenlerinizin notlarını taşıyacağı bir çantası olması sizin notlarınızı ne kadar etkiler bilinmez ama öğretmeninizi oldukça mutlu eder. Bu sayede dağınık kağıtları taşımakta zorlanmaktan kurtardığı gibi kendisini de mutlu eder. Öğretmeninizin resmini karakalem çiçek hediye edebilir ya da öğrencilerine aktaracağı bilgileri toplarken kullanabileceği bir kitap okuma gözlüğü hediye edebilirsiniz.

Kim hediye almayı sevmez ki? Bizler de bizim için ömrü boyunca uğraş veren öğretmenlerimizi mutlu etmek istiyoruz ve haliyle günlerce üzerinde düşünüyoruz. Asıl amaç küçük bir teşekkür etmek iken onları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Sayısız katkıda bulunan ve hakkımızda en iyisi olmasını amaçlayan öğretmenlerimize biz şükranlarımızı ve minnettarlığımızı belirtmek için 24 Kasım'ı heyecanla ekliyoruz. Yapacağınız seçim ne olursa olsun karşılığının sevgi olduğunu bilin. Yılın bir günü teşekkür ettiğimiz öğretmenlerimiz bizim en değerli büyüklerimiz. Bize kattıkları karşısında vereceğimiz küçük bir armağanla sadece teşekkür edebiliriz. Küçük harçlıklarını biriktirerek teşekkür etmek isteyen bir öğrencinin bu davranışı bir öğretmenin görmek isteyeceği en güzel portredir aslında ve verdiği değerin karşılıklı olması öğretmeninizi çok mutlu edecektir. Öğretmenler günü hediyeleri için sevginiz ile süsleyeceğiniz her hediyenin ne büyük mutluluklara yol açtığını bilmeniz yetecektir. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)