adscode
adscode

Öğretmenler Yarıyıl Tatilinde Okulu Boyuyor

Samsun'un Havza İlçesi'ndeki 25 Mayıs Ortaokulu Müdürü İbrahim İşleyen, yarıyıl tatilinde, öğetmenler ve hizmetliler ile birlikte okulun duvarlarını boyayıp, tadilatını yapıyor..

Öğretmenler Yarıyıl Tatilinde Okulu Boyuyor
Okullardan Haberler
Samsun'un Havza İlçesi 25 Mayıs Ortaokulu Müdürü İbrahim İşleyen, 15 günlük yarıyıl tatilini fırsat bilerek okul içerisinde bakım ve tamirat işlerine başladı.

Okulun fayans, alçı, boya ile sıva gibi beceri ve ustalık isteyen işlerini öğretmen meslektaşları ve hizmetli kadrosunda bulunan personeli ile birlikte çalışıyor.

Okul müdürü İşleyen, 22 derslikli 25 Mayıs Ortaokulu'nun ilçenin gözde okullarından olduğunu ve başarısını da devam ettirmek istediğini belirterek, "Okulumuzu her alanda örnek okul yapmak ve elde ettiğimiz başarıları devam ettirmek istiyoruz. Eğitimdeki başarımızın devamı için binanın fiziki şartlarını da iyileştirmek için çalışıyoruz.

Bu kapsamda okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve hizmetli arkadaşlarımızla birlikte öğrencilerin daha kaliteli ve temiz bir ortamda eğitim alabilmeleri için, elimizden gelen becerileri kullanarak okul binasının boya ve tadilat çalışmalarını yapıyoruz" diye konuştu.

Amaçlarının, okul idaresine ve velilere yük olmadan kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmak olduğunu ifade eden İşleyen, "Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz. Öğretmeler sadece ders vermekle veya bilgileri öğrencilere aktarmakla değil, hayatın her anında davranışlarıyla örnek olan insanlardır.

Öğretmenlerimiz ve memurlarımız daha güzel mekanlarda eğitim verebilmek adına ve bu işi yaparken okul bütçesine gelecek yükü azaltmak adına okulumuzun tamir ve bakım işlerini kendimiz yapıyoruz" dedi.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)