adscode
adscode

Okula Başlarken Çocuğuma Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Bakırköy Belediye Başkanlığı’nın desteğiyle 3B Çocuk Akademisi tarafından düzenlenen “Okula Başlarken… Çocuğuma Nasıl Yardımcı Olabilirim?” konulu konferans 23 Eylül 2012-Pazar günü saat 11.00’de Bakırköy…

Okula Başlarken Çocuğuma Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
Ortaokul
Boğaziçi Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Mine Göl Güven’in konuşmacı olduğu konferansa okula ilk adımlarını atan okul öncesi eğitim öğrencileriyle ilköğretim 1. sınıf öğrencilerinin aileleri katılacak.
Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek konferansta; Yrd. Doç.Dr. Mine Göl Güven ailelerle bilgilerini paylaşarak, çocuklarımızın sorunları karşısında daha bilinçli olmalarını sağlayacaktır. 
Okullarımız yeni bir öğretim dönemine daha çalan çillerle başlangıç yaptığı bugünlerde küçücük yüreklerdeki ziller de çalmaya başlamış oldu. Çalan zillerde ailelerin de bu süreçte biraz kaygılı olmasına sebep oluyor. Yrd. Doç. Dr. Mine Göl Güven,ailelerin bu kaygılarıyla baş edebilmelerinin yollarını anlatacak.

YER:Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi         (Ataköy 9. Kısım Atrium Alışveriş Merkezi yanı)TARİH:23 Eylül 2012-Pazar
SAAT:11.00 
www.egitimajansi.com



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)