adscode
adscode

'Okulcu Hasan'dan eğitime dev katkı

Türk Milli Eğitimi'ne kazandırdığı 25'in üzerinde okul nedeniyle "Okulcu Hasan" olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye 50 derslikli modern bir okul daha kazandırdı.

'Okulcu Hasan'dan eğitime dev katkı
Okullardan Haberler
Büyükçekmece'ye yeni kazandırdığı kız meslek lisesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitim hayırseveri Duruk ailesine teşekkür ederek, "Eğitime yapılan hizmet kutsaldır" dedi.

Eğitime verdiği katkılar nedeniyle "Okulcu Hasan" olarak bilinen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye modern bir kız meslek lisesi kazandırıyor.




1500 öğrenci kapasiteli olacak

 Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Akgün, incelemelerde bulunduğu okulda son kontrolleri yaptı. 9 bin metrekare üzerine 6 katlı 50 derslikli yapılan okul 1500 öğrenci kapasiteli olacak. 4 laboratuarlı olan okulun yeni eğitim ve öğretim yılına yetişeceği müjdesini veren Başkan Akgün, “Türk Milli Eğitimi'ne bir okul daha kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Hayırsever Ali Metin Duruk, Mehmet Çetin Duruk ve Mahmut Atom Duruk ailelerine teşekkür eden Başkan Akgün, “Eğitime yapılan her hizmet kutsaldır. Bu yolda bana destek olan eğitim hayırseveri Duruk ailesine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 "Daha üst düzeye taşıyacağız"

 Kız Meslek Lisesi'nin Büyükçekmece’de önemli bir açığı kapatacağını belirten Akgün, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ülkemize faydalı birer birey olarak yetişmeleri için eğitim önceliğimiz olmalıdır. Bu bilinç doğrultusunda Büyükçekmece'de zaten yüksek olan eğitim düzeyini daha da yukarılara taşımak için çabalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Eğitim hayırseveri Duruk ailesinin katkılarıyla yaptırılan Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nda hizmete açılacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)