adscode
adscode

Online üniversite tercih fuarı 19 Temmuz'da başlıyor

Türkiye'nin ilk ve tek online üniversite tercih fuarı olan VEF Üniversitesi Fuarı'nda öğrenciler farklı üniversite ve bölümler ile ilgili tüm alternatifleri inceleme fırsatı yakalayabilecek.

Online üniversite tercih fuarı 19 Temmuz'da başlıyor
Eğitim
Üniversite tercih dönemi öncesinde Endless Fairs tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek online üniversite tercih fuarı olan VEF Üniversitesi Fuarı 19 Temmuz'da başlıyor.

Endless Group bünyesinde kurulan Endless Fairs, online üniversite tercih fuarı ile öğrencilerin üniversite seçimlerini kolaylaştırmayı hedeflerken gerçek fuar atmosferi ve modern teknolojisi ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 19-20-21 Temmuz tarihlerinde www.universitefuari.com adresinde düzenlenecek olan fuar; öğrencilere fuar kalabalığından uzak bir şekilde rahatça üniversiteleri inceleme olanağı sağlıyor. 

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen üniversitelerinin ağırlanacağı fuar kapsamında ziyaretçiler broşür, afiş, katalog gibi materyallere tek tıkla ulaşabilecek. Ziyaretçiler Endless Fairs'in Üniversiteler için organize ettiği seminerlere de katılarak bilgi alabilecekleri gibi dilerlerse kurum görevlileri ile kameralı olarak da görüşme fırsatı yakalayabilecek. 

Bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlar vasıtasıyla ziyaret edilebilecek olan VEF Üniversite Tercih Fuarı'na dünyanın her yerinden bir tık ile kolayca erişilebilecek. Ayrıca fuar kapsamında katılımcı öğrenciler 500.000 TL değerinde burs ve hediyelerden de faydalanabilecek.

Öğrencilere tercih döneminde birçok alternatif sunan VEF Üniversite Tercih Fuarına Koç Üniversitesi, T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi, T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi, T.C. Nişantaşı Üniversitesi, T.C. Acıbadem Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Bezmialem Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen Vakıf Üniversiteleri ve birçok devlet üniversitesi katılım gösteriyor.

Dünya Gazetesi

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)