adscode
adscode

Örnek sorular bugün açıklanıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin merakla beklediği ve liselere girişte uygulanacak yeni sınav için örnek soruları bugün açıklayacak.

Örnek sorular bugün açıklanıyor!
Eğitim
TEOG yerine getirilen ve haziran ayının ilk hafta sonu yapılacak liseye giriş sınavıyla ilgili örnek sorular bugün saat 15.00’te açıklanıyor. Lise adaylarının merakla beklediği sorular Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinden yayınlanacak ve @tcmeb Twitter hesasından da paylaşılacak.

Lise giriş sınavı üzerine sorular ve cevaplar bugün Milli Eğitim Bakanlığı'nı sayfasından yayınlanacak.  MEB Liselere Giriş Sınavı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Lise giriş sınavı için örnek sorular resmen yayınlandı. Peki Lise giriş sınavında sorular nasıl olacak?  Milli Eğitim Bakanlığı  (MEB), liselere yerleştirme sistemi ile ilgili sınavda sorulacak soruların örneklerini öğrencilerin hizmetine sundu. Öğrenciler aynı soru tipleriyle sınavda karşılaşacak. Liseye giriş sınav detayları haberimizde. Milli Eğitim Bakanlığı Liselere giriş sınavında örnek soruları bugün saat 15’te erişime açacak. Bakanlık Twitter’dan şu açıklamayı yaptı; Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada, örnek soruların bugün saat 15.00'te "@tcmeb" Twitter hesabı ile "http://meb.gov.tr" adresinden paylaşılacağı bildirildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)