adscode
adscode

ÖSYM'den Ankara'da KPSS'ye gireceklere uyarı

ÖSYM, 22 Mayıs Pazar günü yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) Ankara'da katılacaklara, sınav saatinde bazı yolların trafiğe kapalı olacağı uyarısında bulundu.

ÖSYM'den Ankara'da KPSS'ye gireceklere uyarı
Sınavlar
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 22 Mayıs Pazar günü yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) Ankara'da katılacaklara, sınav saatinde bazı yolların trafiğe kapalı olacağı uyarısında bulundu.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Ankara Valiliğinin yazısına istinaden, 2016-KPSS'nin (Lisans/Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) uygulanacağı 22 Mayıs'ta, Ankara'da Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası ile giriş ve çıkışları), Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları-Gar kavşağı alt geçidi dahil) ve Kazım Karabekir Caddesi'nin (Ulaştırma Kavşağı-İstanbul Caddesi arası) araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, "22 Mayıs Pazar günü KPSS'ye Ankara'da girecek adayların mağduriyet yaşamaması için adayların bilgisine önemle duyurulur." ifadesine yer verildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)