adscode
adscode

Otel Bulmanın En Kolay Yolu Otelfiyat.com Yenilendi

Online seyahat acentesi olarak hizmet veren Otelfiyat.com yıl içerisinde büyük bir gelişime imza atarak İzmir çağrı merkezini büyüttü. Bu büyüme de ilk olarak rezervasyon sayısının artmasına etki etti…

Otel Bulmanın En Kolay Yolu Otelfiyat.com Yenilendi
Türkiye'den Haberler
Türkiye'nin en iyi otellerini bir araya toplayarak 2004'te faaliyet göstermeye başlayan online seyahat acentesi, ilk günden beri bu alandaki farkını ortaya koyuyor. Ancak özellikle İzmir şubesini açtıktan ve buradaki şubesini büyüttükten sonra çok daha büyük bir ilerleme gösterdiğini görebiliyoruz. Türkiye'nin her köşesinde bulunan 2500'den fazla otel seçeneğini size sunan Otelfiyat.com geniş iletişim ağıyla en kısa sürede istediğiniz otel için rezervasyon işleminizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Güvenilir hizmet anlayışı ve geniş otel portföyü ile her zevke hitap edebilecek otel seçeneklerini bir arada toplayan acentenin bu anlayış doğrultusunda büyümeye devam ettiğini görebiliyoruz. Geçen yıllar içerisinde müşterilerinin memnuniyetini sağlamış ve güvenini kazanmış olan acente her yıl artan bir ivme ile satışlarını gerçekleştiriyor. Son yıllarda artan güvenilir online seyahat acente ihtiyacının kapanmasında oldukça etkili olduğunu görebildiğimiz acentenin satış ağını büyütmesi de tatilcilerin beğenisini kazanmış durumda. Bu da satışlarının artması üzerinde büyük bir etkiye sahip.

Kullanımı kolay ara yüzü ile online rezervasyon işlemlerinizi çok rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan online seyahat acentesi, büyüyen çağrı merkezi ile size hitap eden otel fiyatları ile bütçenize uygun bir tatil planlaması gerçekleştirmenizi de mümkün kılıyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki konaklama seçenekleri içerisinden size daha keyifli bir tatil imkânı sunan seçenekleri bir araya getirmesi sayesinde online seyahat acentesi ile gerçekleştireceğiniz rezervasyonlarınız sonrasında kaldığınız otelle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamanız da söz konusu olmuyor.

Tatil planlama sürecinin en önemli parçalarından biri olan online otel rezervasyon siteleri içerisinde tasarımı ile kullanıcılara daha fazla hitap edebilmeyi başaran acente, çağrı merkezinde gerçekleştirdiği büyüme ve yenilenme ile daha fazla çağrıya cevap verme kapasitesine ulaştı. Bunun neticesinde de otel rezervasyonu gerçekleştirme sayısının da arttığı görülüyor. Bunda tabii ki müşterilerine verdiği güven ve güler yüzlü hizmetin de faydası olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bu özellikleri ile Otelfiyat.com bu sezon tatilcilerin en çok tercih ettiği online seyahat acentesi geniş otel portföyü ve indirim olanakları ile de oldukça cazip seçenekler sunuyor.

Giderek büyüyen, genişleyen ve her zaman kendini yenileyen bir seyahat acentesi olarak beklentilerinize uygun bir tatile çıkmanıza olanak sağlayan Otelfiyat.com, kolay kullanımı ile oteller arasında karşılaştırma yapmanıza da imkân tanıyor. Bu sayede sizin için en doğru olan otele çok daha kısa sürede ulaşmanızı mümkün kılıyor. Tatile çıkarken ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgileri de sunan acente, kullanıcılarının daha da artmasını sağlıyor. Bu durum Otelfiyat.com'un önümüzdeki yıllarda da başarılı yükselişini devam ettireceği izlenimini veriyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)