adscode
adscode

Özel Ege Ailesi’nden KİTVAK’a Destek

Özel Ege Lisesi 2016-2017 öğretim yılında Okul Aile Birliği’nin öncülüğünde öğrenci, öğretmen ve velilerin destekleriyle gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerden elde edilen 16 bin TL’lik geliri Kemik…

Özel Ege Ailesi’nden KİTVAK’a Destek
Lise
Özel Ege İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol, Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Cücü ve üyeler KİTVAK’ı ziyaret etti. Ziyarette, Özel Ege Lisesi Okul Aile Birliği ve Genç KİTVAK çatısı altında gönüllü çalışan öğrencilerin öğretim yılı boyunca düzenlenen etkinliklerden elde ettiği gelir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde hizmete girecek KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevinde kullanılmak üzere vakfa bağışlandı. Toplum hizmeti çalışmaları kapsamında 2008 yılından bu yana KİTVAK yararına çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirten İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol, şunları söyledi:

“Özel Ege Lisesi olarak toplum hizmeti çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kendi kültürel zenginliğinin farkında, dünyanın tüm kültürleriyle barışık, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmeyi hedeflerken öğrencilerimizin toplum hizmeti ve sosyal sorumluluk projeleriyle başka hayatlara da dokunmalarını sağlıyoruz. Öğrencilerimizin topluma duyarlı, gönüllü çalışma bilincine sahip, sorun çözen ve çözüm üreten, resmî, özel sivil toplum kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışma becerilerini geliştirmiş bireyler olmaları için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimiz Genç KİTVAK bünyesinde gönüllü çalışmalarını sürdürüyor. Genç KİTVAK’lı çocuklarımız onkoloji tedavisi süren arkadaşlarını sadece özel günlerde yalnız bırakmıyor, aynı zamanda düzenli olarak birlikte zaman geçirecek etkinlikler planlıyor. Fransızca Tiyatro Topluluğumuz vakıf yararına Keşanlı Ali Destanı adlı oyunu sahneledi. Bu oyunun biletlerini Genç KİTVAK’lı öğrencilerimiz satışa sundu. Okul Aile Birliğimiz de aynı amaçla öğretim yılı başında alınan karar doğrultusunda Hasta ve Hasta Yakınları Konukevine destek olmak için takı tasarımı öğretmenimizin rehberliğinde kokulu taş, keçe, boncuk ve çeşitli malzemeleri kullanarak el emeği göz nuru hediyelik eşyalar üretti. Bu hediyelik eşyalar ve gıda ürünlerini satışa sundukları kermesler düzenledi.  Buna benzer çeşitli organizasyonlardan 16 bin TL gelir sağlandı.”

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul da desteklerinden dolayı Özel Ege Ailesi’ne teşekkür etti. Soncul, “Özel Ege Lisesi ile uzun yıllara dayalı bir gönül köprümüz var. Bu köprünün her geçen gün daha da güçlenerek yeni ve hayırlı işlere vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından vakıf yönetimine sembolik hediye çeki takdim edilirken vakıf yönetimi de Özel Egelilere teşekkür belgesi verdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)