adscode
adscode

Özel eğitime yeni bir bakış için düzenlenen yarışmaya katılım sürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması"na katılım devam ediyor.

Özel eğitime yeni bir bakış için düzenlenen yarışmaya katılım sürüyor
Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği konuya ilişkin basın açıklamasında bulundu:

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce "Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması" düzenlenmektedir. Bakanlığımız tarafından özel eğitim alanında geliştirilmiş materyaller özel eğitim okullarında ürettirilerek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Ayrıca Bakanlığımız tarafından da özel eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmak fikrinden hareketle etik kurallara uygun olarak hazırlanacak yenilikçi, özgün ve işlevsel materyal ve etkinliklerle özel eğitim hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla bir yarışma düzenlenmiştir.

Yarışma, materyal ve etkinlik olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilmektedir. Görme, işitme, zihinsel, bedensel, yetersizlik, özel öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, dil ve konuşma güçlüğü ile yaygın gelişimsel bozukluk olmak üzere sekiz yetersizlik alanında üretilen/üretilmiş materyal ve etkinlikler ile yarışmaya katılımlar devam etmektedir. Değerlendirmesi, alanında uzman akademisyen ve eğitimciler tarafından yapılacak olan yarışmanın ödül töreni 13 Ekim 2016 tarihinde yapılması planlanmaktadır. Detaylı açıklamalar ile başvuru formlarının yer aldığı Kılavuz, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://orgm.meb.gov.tr / adresinde yayımlanmıştır.
Söz konusu yarışma hakkında bilgilendirme yapmak ve Konya Selçuklu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) öğrencilerimizin katkıları ile atölyelerimizde ahşap malzemelerden üretilen ürünlerin tanıtımı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Celil GÜNGÖR'ün katılımı ile gerçekleştirilecektir. 

Saygıyla duyurulur.


Tarih :  22 Nisan 2016 Cuma
Saat   :  11.00
Yer    :  Selçuklu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 
             Yazır Mahallesi Edebiyat Sokak No:8 
             Selçuklu / KONYA


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)