adscode
adscode

Periscope yaptığınız yayınları kalıcı olarak kaydediyor!

Periscope beta testine açtığını duyurduğu yeni özelliğe ile birçok kullanıcıyı ve markayı mutlu edeceğe benziyor. Bundan böyle platform üzerinden yaptığınız yayınları kalıcı olarak kaydedebileceksiniz.

Periscope yaptığınız yayınları kalıcı olarak kaydediyor!
Bilim Teknoloji

Periscope üzerinden yayın yapan kullanıcılar bugüne kadar videolarını yalnızca 24 saat boyunca platform üzerinde kaydedebiliyorlardı. Ya da bir diğer seçenek olarak yaptıkları yayını cep telefonlarına indirerek Youtube ve diğer platformlara yükleyebiliyorlardı. Ancak Periscope devreye aldığı yeni özellik ile kullanıcıların sadece bir başlıklarına ekleyecekleri bir etiket ile yayınlarını kalıcı olarak platform üzerinde kaydedebilmelerine olanak sağlıyor.

Vidolarını kalıcı olarak platform üstünde kaydetmek isteyen kullanıcılar yayın başlıklarında ”#save” etiketini kullanmaları gerekiyor. Kalıcı olarak platforma kaydettiğiniz videolarınızı daha sonra silebilmeniz de mümkün. Twitter üzerinden yeni özelliklerini duyuran Periscope CEO’su Kayvon Beykpour kullanıcılardan yeni özellikle ilgili geri dönüş beklediklerini de ayrıca belirtmiş.
http://webrazzi.com/

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)