adscode
adscode

PES Dünya Finali için Türkiye kayıtları başladı ! İşte detaylar...

Konami'nin düzenleyeceği 2014 PES Dünya Finali için Türkiye kayıtları başlıyor.

PES Dünya Finali için Türkiye kayıtları başladı ! İşte detaylar...
Bilim Teknoloji
Konu Pro Evolution Soccer ise benden iyisi yoktur diyen oyuncular sahalara inmeye hazırlanıyor. Şanslı bir kişi, Konami tarafından ileriki bir tarihte lanse edilecek Avrupa ülkesinde yapılacak  'PES Dünya Finali' ne katılmaya hak kazanacak.

Rakibimi hem sahada hem online ortamda alt ederim, PES benim için bir tutku diyorsanız, bu turnuva tam size göre; tek yapmanız gereken 17-18 ve 24-25 Mayıs tarihlerinde yaşadığınız şehre en yakın olan turnuva bölgesinde yarışa girip rakibini mağlup etmek... PES Dünya Finali için turnuvalara kaydolmak ve Türkiye 'nin tek şanslı finalisti olmak için buraya tıklayabilir, eğlenceye dahil olabilirsin.
Türkiye içi kurallar

- Turnuva kayıtları 6-14 Mayıs arasında Online olarak yapılacaktır.
- Turnuvaya her bölgeden maksimum 128 kişi katılabilir. Kontenjan dolduğunda o bölgeden kayıt alınmaya devam edilmeyecektir.
- Bölge finalleri 17-18 ve 24-25 Mayıs tarihlerinde belirtilen mağazalarda yapılacaktır.
- İstanbul 'da yapılacak Türkiye finaline katılacak 16 kişi; 8 bölge birincisi (İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Ankara , İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Samsun) ve Online Pes Lig'inin Türkiye'den en iyi ilk 8 oyuncusundan oluşacaktır.
- Türkiye finaline katılacak kişilerin turnuva günü seyahat ve yemek masrafları Aral tarafından karşılanacaktır. İstanbul dışından gelecek finalistlerin konaklamaları Aral tarafından sağlanmayacaktır. Konaklamak isteyen kişilerin bu isteklerini 1 hafta öncesinden bildirmesi durumunda dönüş biletleri değiştirilecektir. Aksi durumda dönüş ile ilgili masraflar Aral tarafından karşılanmayacaktır.
- İstanbul'da yapılacak Türkiye Finalinin yeri ve zamanı Aral tarafından duyurulacaktır.
Yurt dışıyla ilgili kurallar

- Turnuvaya katılan kişilerin yurt dışı seyahat engeli bulunmaması gerekmektedir.
- Dünya finaline katılmaya hak kazanacak Türkiye finalistinin, finalin yapılacağı ülkeye gidiş-dönüş uçak biletleri, havalimanı – otel arasındaki transferler, konaklama ve konaklama süresindeki yiyecek-içecek masrafları (mini bar hariç) Konami tarafından karşılanacaktır. Pasaport ve Vize masrafları kişinin kendisine ait olacaktır.
- Türkiye finalistinin Dünya Finali için yapacağı seyahatte yanında refakatçi ve tercüman sağlanmayacaktır.
- Dünya finalinin yer ve zamanı daha sonrasında Konami tarafından duyurulacaktır.
Turnuva kuralları

- Her oyuncu kayıt sırasında seçtiği mağazadaki turnuva alanında belirtilen gün ve saatte olmak ile yükümlüdür. Alanda bulunmayan yarışmacı elenmiş olacaktır. Turnuva fikstürü 3 gün öncesinden mail yoluyla bildirilecektir.
- Turnuvalar PS3 konsolda PES 2014 oyunu ile yapılacaktır.
- Müsabakalar 5 dakika olarak oynanacak.
- Oyuncular aynı takımı seçebilirler.
- Müsabakalarda saha, zemin, sıcaklık, hava koşulları, radar, sakatlık uygulamaları gibi tüm ayarlar turnuvayı düzenleyenler tarafından her maçta aynı olacak şekilde sağlanacak ve oyuncular tarafından kabul edilmiş sayılacaktır.
- Müsabakalar esnasında her iki oyuncunun birbirine hakaret etmesi veya fiili olarak kavga etmeleri veya birbirlerinin oyun oynamasını engelleyecek şekilde fiziki davranışlarda bulunması durumunda her ikisi de diskalifiye edilecektir. Aynı şekilde oyunculardan birinin yukardaki fiillerden birini ya da bir kaçını yapması durumunda diğer oyuncu tur atlayacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)