adscode
adscode

Rektör Yüksek Çocuklarla Çocuk Oldu

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. ismail Yüksek, YTÜ kreşlerini gezerek miniklere hediyeler verdi, kutu kutu pense oynadı.

Rektör Yüksek Çocuklarla Çocuk Oldu
Eğitim
Rektörlük seçimlerinde %81 ile Türkiye'de en fazla oy alarak aday gösterilen rektörü olan Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, en minik yıldızlıların da gönlünü kazanmasını bildi. Yıldız Teknik Üniversitesi Kreşlerini gezen Prof Dr. Yüksek, minik Yıldızlılarla "Kutu kutu pense" oynadı, hediyeler vererek yeni yıla mutlu girmelerini sağladı.

YTÜ Yıldız Kampüsü'ndeki Sadıka Sabancı ve Davutpaşa Kampüsü'ndeki Davutpaşa Kreşi'ni ziyaret eden Prof. Dr. İsmail Yüksek ve ekibi, her öğrencinin yaş ve sınıfına göre uygun hediyeler dağıttı, oyunlar oynadı, keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Her öğrenciyle tek tek ilgilenen ve hediyelerini kendi elleriyle veren Yüksek "Türkiye'nin geleceği, buradaki ve minik yavrularımızın kalplerine girip, vatan, millet sevgisi ve başarma azmini yansıtabilme oranımızla doğrudan ilgili. Eğitmenlerimizin bu konuda ne kadar başarılı ve özverili çalıştıklarını biliyorum. Şimdi bu yavrularımızın o saf, tertemiz yüreklerine hitap etmenin tadını çıkartıyoruz. Güzel ülkemiz ve dünyanın her yerindeki her çocuğun, çocukluğunun tadını çıkartabileceği bir dünya diliyorum." diyerek kendini adeta miniklerin arasına attı.
Yıldız Teknik Üniversitesi personelinin 30-72 aylık çocuklarına hizmet veren YTÜ kreşleri; okul öncesi eğitim alanında deneyimli kadrosu ile Türk Milli Eğitimi'nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çocukların bedensel, bilişsel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve hareket gibi çok yönlü gelişimlerini destekleyerek ilköğretime hazırlamakta.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)