adscode
adscode

Sağlık çalışanları iş bırakacak

Sivas'ta Sağlık çalışanları iş bırakma eylemi yapacak. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şube Başkanı Serkan Çelikgün, Bakanlığın hafta sonu izinlerine müdahele etmesine izin vermeyeceklerini…

Sağlık çalışanları iş bırakacak
Sağlık


Sivas'ta Sağlık çalışanları iş bırakma eylemi yapacak. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şube Başkanı Serkan Çelikgün, Bakanlığın hafta sonu izinlerine müdahele etmesine izin vermeyeceklerini belirterek, 11 Şubat'ta iş bırakacaklarını, aile sağlığı merkezlerine gitmeyeceklerini ve hizmet sunmayacaklarını açıkladı. 

SES üyeleri aile hekimlerine nöbet uygulamasına tepki göstermek amacıyla Kent meydanında toplandı. Şube Başkanı Serkan Çelikgün, burada yaptığı açıklamada, her akşam bir aile hekimine nöbet yazıldığı bir sistemde iş yükünün iyice arttığını savunarak, bu uygulamayı yok hükmünde saydıklarını, ocak ayında olduğu gibi şubat ayında da nöbet tutmayacaklarını ifade etti. 

11 Şubat'ta uygulamaya tepki amacıyla iş bırakacaklarını açıklayan Serkan Çelikgün, "Aile Sağlık Merkezleri kapalı olacak, sağlık hizmeti vermeyecek. İş bırakıyor ve Aile Sağlığı Merkezlerine gitmiyoruz." diye konuştu. 

Cihan

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)