adscode
adscode

Samsung Galaxy Note 10 Plus görüntüleri sızdırıldı

Samsung’un Galaxy Note 10 modellerinin Ağustos’un ilk ya da ikinci haftasında tanıtılması bekleniyor. Samsung Galaxy Note 10 Plus görüntüleri internette paylaşıldı.

Samsung Galaxy Note 10 Plus görüntüleri sızdırıldı
Bilim Teknoloji
Güncelleme : 29-Jun-19 09:15

Samsung’un Galaxy Note 10 modellerinin Ağustos’un ilk ya da ikinci haftasında tanıtılması bekleniyor. Samsung Galaxy Note 10 Plus görüntüleri internette paylaşıldı.

Google, sayfaları olan bir katlanabilir telefon modeliyle karşımıza çıkacak. İşte Google katlanabilir telefon modeli hakkında ilk detaylar! Google'ın katlanabilir akıllı telefonu nasıl olacak?

Samsung Galaxy Note 10 Plus görüntüleri sızdırıldı!

Samsung’un tanıtımını yapması beklenen modellerin Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro olarak adlandırılması bekleniyordu. Geçtiğimiz saatlerde sızdırılan yeni görüntülere göre Galaxy Note 10 serisinin üst model üyesi Pro yerine, Galaxy Note 10+ olarak adlandırılacak.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Sızdırılan görüntüler biraz bulanık olsalar da, bu şekilde gerçek görüntülerden yapılan ilk sızıntılar olduğu için önemli bir rol oynuyor. Telefonun açılışı sırasında ekranda çıkan Galaxy Note 10+ yazısı da dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte bir alt görüntüde bulunan ekran içi kamera da önceki sızıntılarla uyumluluk göstermekte. Modelin oldukça ince çerçevelere sahip olduğunu da görebiliyoruz.

Bu görüntülerin haricinde arka kasaya ait bir görüntü de bulunuyor, ancak bu görüntü çok fazla bulanık olduğu için buraya koymaya gereksinim duymadık. Siz yeni Note 10 modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Galaxy Note 10 Proadlandırmasını mı Galaxy Note 10+ adlandırmasını mı tercih ederdiniz?

 

shiftdelete.net

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)