adscode
adscode

Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ın yeni kılıfı ortaya çıktı

​Görseli İnternete sızdırılan aksesuar Galaxy S6 Edge Plus modeli için hem bir koruma görevi görüyor hem de kullanıcısına 38 tuşlu bir QWERTY klavye sunuyor.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ın yeni kılıfı ortaya çıktı
Bilim Teknoloji

Bizlere Typo aksesuarını hatırlatan klavyeli kılıf daha çok fiziksel klavye’ye ihtiyaç duyan profesyonel kullanıcıları hedefliyor. Kılıf muhtemelen Samsung’a ait ya da Samsung’un onay verdiği üçüncü taraf bir üreticiye ait.

Zira kızaklı olduğu anlaşılan klavye yerine oturduğu zaman cihazın kullanıcı ara yüzü de ikonları biraz yukarı çekerek buna göre şekilleniyor.

Samsung’un yeni amiral gemi modellerinde çıkarılabilir arka kapak olmadığı için S-View tarzındaki kapak yerine geçen aksesuarlar için farklı bir çözüm gerekiyor.

Klavye aksesuarı muhtemelen Bluetooth üzerinden cihaza bağlanacak. Ancak bu da ekstra batarya tüketimi anlamına geliyor.

Samsung’un gelecek hafta Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge Plus ve gizemli bir tabletini tanıtacağı Unpacked etkinliğinin yankıları sürerken modeller için hazırlanan aksesuarlar da ufukta görünmeye başladı.

Bunlardan birisi klavyeli kılıf aksesuarı. Görselde dikkat çeken diğer bir detay ekranın sol üst kısmında bir kısa yol menüsünü andıran çizgi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)