adscode
adscode

Selfie tutkunlarına özel geliştirildi: Sony Xperia M5

Sony Xperia M5 ön tarafta bulunan 13 MP, arka tarafta da bulunan 21.5 MP’lik kamerası ile fotoğraf tutkunları için özel olarak geliştirildi.

Selfie tutkunlarına özel geliştirildi: Sony Xperia M5
Bilim Teknoloji
Xperia M5, özellikle Selfie ve fotoğraf tutkunları için tam aradıkları ürün olmaya aday. Siyah, beyaz ve altın renginde satışa sunulan Xperia M5, 1920×1080 piksel çözünürlüğüne ulaşan 5 inç ekrana sahip. Qualcomm yerine 64 bit Mediatek Helio X10 işlemcisi kullanılması, ürünün uygun fiyatla piyasaya sürmek için iyi düşünülmüş bir özellik. Ne de olsa 2 GHz saat frekansında çalışan bu işlemci, sekiz çekirdeği ile birçok isteği karşılıksız bırakmıyor. Burada kullanılan 3 GByte’lık belleğin önemi oldukça büyük. Bununla birlikte MicroSD kart yuvası ile 200 GByte’a kadar arttırılabilen 16 GByte’lık kapasite yüksek bir performans elde etmek için yeterli.

145x72x7.2 mm boyutunda ve 142,5 gr ağırlığında olan Xperia M5, esas olarak sahip olduğu kamera kalitesi ile fark yaratıyor. Arka tarafta 21.5 MP Sony Exmore RS sensörüne sahip olan Xperia M5, 5X dijital zum ve 4K video kayıt özelliği ile önemli bir avantaj sağlıyor. Yüz tanımlama özelliğini destekleyen Xperia M5, optik sabitleyici ve hızlı hybrid otofokus ile kendisinden söz ettiriyor. Ön tarafta bulunan 13 MP’lik kamera özellikle Selfie tutkunları için tasarlandığını söylemeliyiz. Geniş açı çekim yapabilen bu kamera, 1080p videolar kayıt edebiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)