adscode
adscode

SEV Amerikan Koleji nakil sınavıyle 9'ncu ve 10'ncu sınıflara öğrenci alacak!

TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından hazırlık sınıfı kontenjanını dolduran SEV Amerikan Koleji (SAC), ara sınıflara nakil sınavıyla öğrenci alacak.

SEV Amerikan Koleji nakil sınavıyle 9'ncu ve 10'ncu sınıflara öğrenci alacak!
Lise
TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından hazırlık sınıfı kontenjanını dolduran SEV Amerikan Koleji (SAC), ara sınıflara nakil sınavıyla öğrenci alacak. 29 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak sınavla 9. ve 10. sınıflara sınırlı sayıda öğrenci alınacak. Başvuru süresi 25 Ağustos’ta sona erecek olan nakil sınavına katılmanın tek şartı, herhangi bir lisede hazırlık sınıfı okumuş olmak

Türkiye’nin köklü liseleri Üsküdar, İzmir ve Tarsus Amerikan kolejlerinin bağlı olduğu Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (SEV) bağlı olarak İstanbul Çekmeköy’de hizmet sunan SEV Amerikan Koleji (SAC) nakil sınavıyla ara sınıflara öğrenci alacak. TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından kısa sürede hazırlık sınıfı kontenjanını dolduran SEV Amerikan Koleji (SAC), 29 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak nakil sınavıyla 9. ve 10. sınıflara sınırlı sayıda öğrenci kabul edecek. Nakil sınavına başvurular ise 25 Ağustos 2016 tarihinde son bulacak.
 
HAZIRLIK OKUYANLAR KATILABİLECEK
 
Hizmete girmesinin üzerinden henüz iki yıl geçmesine rağmen yoğun ilgi gören ve en çok talep edilen liseler arasına giren SEV Amerikan Koleji (SAC), aday öğrenciler için 9. ve 10. sınıflara yönelik nakil sınavı düzenleyecek. Bir yılı İngilizce hazırlık olmak üzere beş yıllık lise eğitimi veren, hazırlık sınıfından itibaren de ek yabancı dil eğitimine başlayan SEV Amerikan Koleji’nin (SAC) nakil sınavına, herhangi bir lisede İngilizce hazırlık sınıfı okumuş öğrenciler katılabilecek.
 
ULUSLARARASI BAKALORYA FIRSATI
 
2016-2017 eğitim yılından itibaren Uluslararası Bakalorya Programı (IB) uygulama yetkisi de kazanan ve öğrencilerine çift diploma ile mezun olma fırsatı sunan SAC’nin nakil sınavı, 29 Ağustos Pazartesi günü okulun Çekmeköy’deki kampüsünde yapılacak. Sınav için başvurular 25 Ağustos 2016 tarihine kadar kabul edilecek. Transfer sınavı, İngilizce (yazılı ve sözlü), Türkçe, Matematik (İngilizce) ve Fen (İngilizce) derslerini kapsayacak olup, açık uçlu sorular, yazma ve işlem yapma bölümlerini içerecek.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)