adscode
adscode

Sevimli Panda TV Videoları İle Eğlenceli Vakit Geçirin

Sevimli Panda tv Videoları Hangi Yaş Çocuklara Uygundur? Sevimli panda tv videoları hangi yaş çocuklara uygundur? Diye aklınızda tereddüt yaşamanıza gerek yoktur.

Sevimli Panda TV Videoları İle Eğlenceli Vakit Geçirin
Türkiye'den Haberler
Sevimli Panda tv Videoları Hangi Yaş Çocuklara Uygundur? Sevimli panda tv videoları hangi yaş çocuklara uygundur? Diye aklınızda tereddüt yaşamanıza gerek yoktur.
Çünkü bazı zamanlar gelir en yaşlımız ve yetişkinimiz bile oturur çizgi film izleriz. En stresli zamanlarımızda çocukça eğlenceler canımızın sıkkınlığını atlatmamızda faydalı olduğu bir gerçektir. İşte bu nedenle her yaşta kişinin özellikle her yaşta çocuğun izleyebileceği çalışmalar yapmaktayız.

Sevimli panda TV videoları (Kemal Sunal Videoları Yunus idi Hızır İdi)

Öncelikle çocukların ne sevdiği çizgi film kahramanlarını va bu kahramanlarında içinden en çok sevilenini seçerek oyun ve video karakterleri olarak kullanmaktayız. Bu nedenle hangi yaş çocuk grubuna seyrettirmek isterseniz her çocuk içinden kendine yarayacak bölümlerden yararlanacaktır. Sevimli Panda tv Videoları Seslendirmesi Nasıldır? Sevimli panda tv videoları seslendirmesi ve oyuncakların konuşturulması esnasında çocuk sesleri ve tonlamaları kullanılmaktadır. bu noktada önem verdiğimiz konu çocukların oyun havasına girerek arkadaşları arasında görev paylaşımı veya oyunun etkisi ile bir şeyler yapmak istediğinde büyüklerin öğüt verircesine sesini duymasının yerine yaşıtlarının oyuna katıldığını hissetmesini istemekteyiz. Bu yüzden her yeni videoda değişik çocukların konuşmalarına yer vermekteyiz. Böylelikle çocuklarınız videoları seyrederken her videoda bir başka arkadaşı ile oyun oynuyormuş gibi hissetmesini sağlamaktayız.

Sevimli Panda tv Videoları En Çok Hangi Konuda Faydalıdır?

Sevimli panda tv videoları çocuklarınızın eğlenirken eğiten videolardır. Çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırarak konuları bu amaca hizmet vermesi için oluşturmaktayız. Sevimli panda tv videoları en çok hangi konuda faydalıdır?
Diye incelenecek olursa;
 • Çocuklar videoları seyrederek öncelikle en başta çevrelerini tanırlar.
• Sevimli panda tv videoları renkleri öğreterek nesnelerin daha iyi tanınmasını sağlar.
• Sevimli panda tv videoları sevilen oyuncakları canlandırma yaparak sayıları öğretir.
• Videolarda yapılan konuşmalar arkadaşları ile çocukların nezaket kuralları çerçevesinde iletişim kurmasını geliştirmektedir.
• Videolarda çizgi film kahramanları konuşturularak misafir karşılama ve ağırlama sırasında yapılacak davranışların başlangıç aşamasını öğretir.
 • Sevimli panda tv videoları özel günlerde yapılan davranışları işleyerek hediye alıp vermenin önemini öğretir. • Sevimli panda tv videoları hayvanlar âleminde çocukların karışılacağı türleri isim ve özellik bakımından öğrenmelerini sağlar.
• Sevimli panda tv videoları araçlar konusunda detaya girmeden basit bilgiler aktarmak sureti ile araçların tanınmasını sağlar Bütün bunları yaparken çalışmamızda çocukların oynayabileceği boyutta oyuncakları konu edinerek öğrenmelerine destek sağlanmaktadır.

Ayşegül’le Beraber Hayvanat Bahçesine Ziyaret ve Hayvanları Tanıyalım Videosu İzle

Ayşegül’ün hayvanat bahçesine yaptığı gezide birçok hayvanla tanışması sağlanmış ve bu hayvanların özellikleri gerçek sesleri ile öğretilmektedir. Aynı zamanda ekranın sol üst kısmında hayvan isimleri rahatlıkla görülebilecek boyutta yazılarak yazma alışkanlıkları elde ettiklerinde bunları daha kolay öğrenmeleri sağlanmaktadır.

Ayşegül ile hayvanat bahçesine ilk girişte her zaman kolaylıkla karşımıza çıkabilecek hayvanlar görülmektedir. Uyum içinde tek çit içinde yaşamaktadırlar. İlk olarak at görülmektedir. Kişneyerek iki ayağının üzerine kalkarak ziyaretçileri karşılar. Tok sesi ile köpekte atın yanında yer almaktadır. Sevimli panda tv videoları ile hayvanlar tanınırken videoda yapılan gezintide köpeğin yanında iki adet civciv ve hindide yer almaktadır. Hepsi gerçek sesleri ile kendilerini tanıtmaktadır. Öncelikle görülen evcil hayvanlardan sonra geziye devam edildiğinde ayrı bir bölümde eşekle karşılaşılır. Eşekte anırarak selamlamaktadır ziyaretçileri. Ayşegül eşeği sevdikten sonra diğer hayvana yönelir. Fakat bu hayvan kendini sevdirecek cinsten değildir. Uzun hortumu ve kulakları çınlatan sesi ile fili görür. Filin biraz ilerisinde sütünü severek içtiğimiz keçi ile karşılaşır. Sevimli panda tv videoları öğreti gezisinin bir sonraki hayvanı ormanlar kıralı aslandır. Kükreyerek ziyaretçilere adeta meydan okumaktadır. Buraların kıralı da benim der gibidir korkunç kükremesi ile. Buradan da ilerlediğinde çocukların sütannesi ineğe rastlar. İnek sevecen sesi ile Ayşegül’ü selamlar. Buradan tavukların lideri horozun yanına geçer. Horozu da izledikten sonra en uzun boynu iler yükseklere uzanabilen zürafayı izler. Geyik ve deveyi izledikten sonra beyaz rengi ve heybetiyle kutup ayısı homurdanmaktadır. Ben burada ne yapıyorum kutuplara gitmeliyim der gibi. Bütün hayvanları inceledikten sonra Ayşegül evcil hayvanlardan olan eşek, inek ve keçiyi eli ile besleyerek hayvanları sevdiğini gösterir.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)