adscode
adscode

Sinan Ogan, Eşref Kerküklü Lahey'de bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Iğdır Milletvekli ve MHP Genel Başkan Adayı Sinan Ogan ile Hollanda Türkmenleri Birliği Başkanı Gazeteci Eşref Kerküklü Hollanda'nın Lahey kentinde bir araya geldi.…

Sinan Ogan, Eşref Kerküklü Lahey'de bir araya geldi
Türkiye'den Haberler
Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Nevruz Bayramı bu yılda düzenlendi. Bu yıl MHP Eski Iğdır Milletvekili ve MHP Genel Başkan Adayı Sinan Ogan şeref misafiri olarak katıldı. Türk Dünyası sivdalısı ve Türkçü dürüşü ile bilinen Ogan, her platformda Irak ve Suriye Türkmenlerinin sıkıntılarını dile getirdiği ve Türkmenlerin sıkıntılarının çözüm yollarınıda gösteren Ogan'a, Kerküklü Avrupa'da yaşayan Irak ve Suriye Türkmenleri adına Türkmeneli Bayrağı ve bir plaket takdim etti.

TÜRKMENLER'DEN SİNAN OGAN'A SELAM VAR

Basın toplantısında bir araya gelen Sinan  Ogan, Eşref Kerküklü arasında Türkmeneli ve Batı Türkmeneli ile ilgili kısa bir diyalog geçti. Kerküklü, "Sayın Ogan, Irak ve Suriye Türkmenlerinden size selam getirdim. Türkmenli ve Batı Türkmeneli, Türkmenleri sizlerin herdaim yanlarında olduğunuzu ve katıldığınız tüm programlarınızda Türkmenlerin sıkıntılarını dile getirdiğiniz için ayriyetten sizden minetdarlar. bu bağlamda Irak ve Suriye Türkmenleri adına müsaade ederseniz Türkmenli Bayrağı birde bir plaket takdim etmek isterim" dedi.

"TÜRKMEN DAĞI'NDA MÜCADELE VEREN TÜRKMENLERE SELAM OLSUN"

Türkmenlerin her zaman yanlarında olduğunu ve bundan sonrada her zaman Türkmenlerin yanlarında olmaya devam edeceğini ve Türkmenlerin mücadelesi haklı bir mücadele olduğunu ifade eden Sinan Ogan, "bende sizlerin aracılığı ile Türkmenlere selam ve sevgilerimi iletiyorum. Türkmen Dağı'nda mücadele veren Türkmen kahramanlarına selam olsun. Biz her zaman Türkmenlerin yanındayız, haklı davalarını desteklediğimizi ve destekliyeceğimizi burdan sizlerin aracılığı ile birkez daha bildiriyoruz Türkmen kardeşlerimize. Türkmeneli Bayrağı için çok teşekkür ederim." diyerek Türkmenlere olan sevgisini ve bağlılıgını gösterdi.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)