adscode
adscode

Sınav Kaygısını Bitirecek Konferans!

Üsküdar Üniversitesi, meslek tercihi ve kariyer planlamasında öğrencilere, velilere ve tüm katılımcılara ışık tutmak amacıyla gerçekleştirilecek Bahçelievler Eğitim ve Kariyer Günleri’ne katılıyor.

Sınav Kaygısını Bitirecek Konferans!
Üniversite
Üsküdar Üniversitesi Rektörü Psikiyatrist Prof.Dr. Nevzat Tarhan, 20 Kasım Perşembe günü aday öğrencilere ‘Sınav Yolunda’ konulu bir konferans verecek.

Meslek tercihi ve kariyer planlamasında başta öğrenciler olmak üzere velilere ve tüm katılımcılara ışık tutması amacıyla Bahçelievler Eğitim ve Kariyer Günleri düzenleniyor.

Davranış bilimleri alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, Siyavuşpaşa Spor Kompleksi’nde 20-21 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek etkinliğe katılıyor.

Bahçelievler Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenecek ve iki gün sürecek etkinlikte Üsküdar Üniversitesi’nin standında değişen ihtiyaçlar, yenilenen meslekler ve bölümler üniversite adaylarına tanıtılacak, eğitimlere ilişkin bilgiler verilecek.

‘Sınav Yolunda’ konferansı

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan, 20 Kasım 2014 Perşembe günü 11.00-12.00 saatleri arasında aday öğrencilere “Sınav Yolunda” konulu bir konferans verecek. Tarhan öğrencilere sınav kaygısıyla baş etme, başarının püf noktalarını anlatacak. Konferansa 12. Sınıfta okuyan 710 aday öğrencinin katılması bekleniyor.

Öncelikle lise öğrencilerine yönelik düzenlenen fuarda veliler için de çeşitli seminerler düzenlenecek. Bir şölen havasında geçecek olan organizasyona katılanlar, fuarda yer alan stantları gezerek meslek ve kariyer hakkında detaylı bilgi edinebilecekler.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)