adscode
adscode

Sınavda ‘aralarına’ giren öğrenciyi buldular

YKS'de 4712. ve 4714. olan tıp öğrencileri, sınavda 'aralarına' giren öğrenciyi Twitter'da buldu.

Sınavda ‘aralarına’ giren öğrenciyi buldular
Üniversite
Güncelleme : 25-Apr-22 13:48

Akdeniz Üniversitesi tıp fakültesi öğrencileri Emir Uysal ve Zeynep Beyza Ertuğrul, üniversite sınavında 4712. ve 4714. oldu.
Sıralamada aralarında giren öğrencinin kim olduğunu merak eden arkadaşlar, bu kişiyi bulmak için Twitter’da “Üç senedir aramızdaki bu kişi ne yapıyor, nerede okuyor çok merak ediyoruz. Bu yüzden 2019 YKS Say 4713.’sünü arıyoruz. Bunun şerefine bu arkadaşı 2 gün Antalya’da misafir edeceğiz” şeklinde bir tweet attı. Büyük ilgi gören tweet, 5 milyon görüntülenmeye ulaştı ve birçok kullanıcı da paylaşımlarıyla öğrencilere destek oldu. Aynı gün bir kullanıcı ise “Karşıma çıkan tweete ve sıralamama bakın, bu Twitter nasıl bir yer” diyerek 4713. olduğunu gösteren belgeyi paylaştı.

Konuyla ilgili Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker'e bilgi veren Uysal ve Ertuğrul, “Aramızdaki arkadaş Ankara Tıp’ta okuyormuş ama kendisi görüşmek istemedi. Biz merakımızı gidermiş olduk. Bulmayı bekliyorduk ama bu kadar beğeni alacağımızı tahmin etmemiştik” ifadelerini kullandılar. Üç yıldır birlikte okuyan arkadaşlar uzmanlıkta farklı alanları tercih etmeyi düşünüyorlar. Uysal, kalp damar cerrahisinde, Ertuğrul ise kulak burun boğaz alanında uzmanlaşmak istiyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)