adscode
adscode

Snapchat’e ücretli lens seçenekleri geliyor!

Kendine has yapısıyla resimli ve videolar mesajları gönderilmesini sağlayan Snapchat, beğenilen özelliğini ücretli yapmaya hazırlanıyor. Snapchat lens özelliği bundan sonra ücretli seçenekler sunacak.

Snapchat’e ücretli lens seçenekleri geliyor!
Sosyal Medya
Snapchat geçtiğimiz aylarda lensler özelliğini duyurmuştu. Bu özellik ile uygulama içerisinde yüzünüze basılı tutarak çeşitli efektler ekleyebiliyorsunuz. Snapchat tarafından yayınlanan efektlere zaman zaman yenileri de ekleniyordu. Bu sırada firma, tekrar oynatma seçeneklerini duyurmuştu. Bu özellikler ile bir miktar para ödeyerek Snapchat gönderilerini tekrar oynatabiliyorsunuz.

Şimdi ise Snapchat lens efektlerinin ücretli olması söz konusu. Kısa süre önce gelen bir güncelleme ile Snapchat efektlerinde “ücretsiz” ifadesi yer almaya başladı. Bu ifade ilerleyen zamanlarda ücretli efetkler olabileceğini de belirtiyor. Snapchat’in iddiasına göre önümüzdeki günlerde 30 farklı ücretli lens seçeneği olacak. Bu lensler tanesi 1 dolardan satılacak.

Ancak bu uygulamayla birlikte ücretsiz lens seçenekleri bir yere gitmiyor. Snapchat içerisinde kalmaya devam edecek. Fakat firmanın asıl odak noktası ücretli lensler olacak. Yani önümüzdeki günlerde Snapchat lens seçenekleri çok daha sık bir şekilde gündeme gelecek gibi duruyor.

Diğer yandan Snapchat’te onaylanmış hesap dönemi de başlayacak. Bu şekilde ünlülerin Snapchat hesaplarına ulaşmak çok daha kolay olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)