adscode
adscode

Snapchat’te para karşılığı daha fazla görüntüleme!

Mobil uygulamalar arasında son yılların en popüler olanlarından biri olan Snapchat güncelleniyor.

Snapchat’te para karşılığı daha fazla görüntüleme!
Bilim Teknoloji
Snapchat bazı yeni özelliklere sahip olacak. Bunlardan en önemlisi, para ödeyerek daha fazla görüntüleme seçeneği olacak. Detaylar haberimizde!

Android ve iOS işletim sistemlerinde popüler uygulamalardan biri olan Snapchat, son yıllarda büyük çıkış yaptı. Ancak Snapchat, yapımcısına para kazandırma konusunda sorunlar yaşıyor. 2014 yılını sadece 3 Milyon Dolar gelirle kapatan uygulama, milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Uygulama yapımcısı, Snapchat’e yeni bir gelir modeli getiriyor. Yeni güncelleme ile Snapchat’in özellikleri geliştirilecek.

İlk olarak Snapchat’a “Lenses” adı verilen yeni bir özellik eklenecek. Lenses özelliği ile Snapchat’e yeni efekt ve filtre özellikleri eklenecek. Ancak asıl dikkat çeken yenilik bu değil. Bilindiği üzere Snapchat’teki fotoğraf ve video gönderi en fazla 10 saniyeliğine görüntülenebiliyor ardından bir daha görüntülenemiyor. Uygulama tam olarak bu noktada bir özellik sunmaya hazırlanıyor. 0.99 $ karşılığında Snapchat gönderilerini 3 kere görüntülemek mümkün olacak. 0.99 $ ödedikten sonra 3 kere tekrar gösterim hakkına sahip olacaksınız. Bu haklarınızı farklı gönderilerde kullanabileceksiniz. Yani bir gönderiyi 2 kere, bir başkasını 1 kere yeniden görebileceksiniz. Ödemenin nasıl yapılacağı ve yeni arayüze ilişkin bilgiler şimdilik bu kadar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)