adscode
adscode

Sosyal medyada erişim sorunu!

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen canlı bomba saldırısının ardından Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği yazılı ve görsel basın, sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü habere…

Sosyal medyada erişim sorunu!
Türkiyeden Haberler
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda 36 vatandaş hayatını kaybederken 147 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği, yazılı ve görsel basın, sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj ve olay görüntülerine ilişkin yayın yasağı getirdi.

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Twitter ve Facebook'un da yavaşladığına dair bilgiler paylaştı. Kullanıcılar bu sitelere ya çok yavaş bağlanabildiklerini ya da hiç erişemediklerini dile getirdiler. Konuyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama yapılmadı.

İŞTE BAKIRKÖY 3. SULH CEZA HAKİMLİĞİ'NİN AÇIKLAMASI

Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin, 29/06/2016 tarihli ve 2016/2636 D.İş sayılı kararı ile;

28/06/2016 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşen silahlı terör saldırısı ve akabinde canlı bomba eylemi nedeniyle, 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 28'inci maddesinin beşinci fıkrası ve 5187 sayılı Basın Kanunu'nun 3'üncü maddesinin ikinci fıkrası uyarınca soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma konusu olay hakkında yazılı ve görsel basın, sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj ve olay görüntülerine ilişkin yayın yasağı getirilmesine karar verilmiştir.

Habertürk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)