adscode
adscode

Sosyal Medyada Sürekli Kendi Fotoğraflarını Paylaşanlar...

Facebook'ta sık sık kendi fotoğraflarınızı paylaşmak yakınlarınızı sizden uzaklaştırıyor.

Sosyal Medyada Sürekli Kendi Fotoğraflarını Paylaşanlar...
Haberler







İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, sosyal medyada fotoğraf paylaşmak konusunda rekor Rihanna'nın elinde. Rihanna, Instagram'da bu denli sık fotoğraf paylaşarak en yakınlarını kendisinden uzaklaştırıyor.

New York Daily News'in haberine göre, uzmanlar bu tarz fotoğrafların pek çoklarına sıkıcı geldiğini savunuyor. Araştırmayı yürütenlerden Dr. David Houghton, konuyla ilgili "Genelde anne babasından yeterli ilgili görmeyen insanların başvurduğu bir yol bu. Bir nevi ilgi çekmek için yapılıyor" diyor.

Bunun narsistik olduğunu savunan uzmanlar, zamanla "kabul edilebilir" hale geldiğini de itiraf ediyorlar. "Koskoca bir ülkenin devlet başkanının kızı bile katıldığı bir açılışta çektirdiği fooğrafı paylaşıyorsa siz neden lise ya da üniversite fotoğrafınızı paylaşmayasınız?"

Uzmanlar, "İlle de fotoğraf paylaşmak istiyorsanız, bu, günde 3 taneyi geçmesin" diyor.

'LÜTFEN BUNLARI PAYLAŞMAYIN'

Bikinili fotoğraflar: "Rihanna'nın bikinili fotoğraf paylaşması, sizin de paylaşmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Rihanna paylaştığında bunu normal karşılayan yakınlarınız, siz paylaştığında aynı hoşgörüyü göstermeyeceklerdir." Araştırmayı yürüten isimlernden biri olan Spira, sosyal medya kullanıcılarını "Anne babanız görmüyorsa bile, o fotoğraflarınızı çocuklarınız, patronunuz görebilir. O nedenle paylaşmayın" sözleriyle uyarıyor.

Bir ilişkiniz varsa: Kadınların sosyal medyayı aktif kullanan erkeklerden daha çok hoşlandığını söyleyen Spira, bu konuda çiftlerin de dikkatli olması gerektiğini söylüyor. "Paylaştığınız o fotoğrafları partneriniz ve hatta onun ailesi de dahi görebilir. Siz en son ne yaptığınızı paylaşacaksınız diye ayrılmaya değer mi?"

Paylaşmaya değer mi?: "'Çoook yorgunum' fotoğrafları paylaşmak yerine güzel bir partiden veya düğününüzden veya Ryan Gosling size doğru koşarken çekilen bir fotoğrafranızı paylaşabilirsiniz. Yani gerçekten paylaşmaya değer bir şey varsa paylaşın lütfen." 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)