adscode
adscode

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı?

Sözleşmeli öğretmen alımı için başvuru yapan öğretmen adaylarının 12 Haziran'da başlayan sözlü sınavları 30 Haziran'da sona erdi. Peki sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı?
Eğitim
Güncelleme : 04-Jul-19 11:45

Sözleşmeli öğretmen alımı kapsamında başvurular 26 Mart - 1 Nisan'da alınmıştı. Başvuru yapan öğretmen adaylarının 12 Haziran'da başlayan sözlü sınavları 30 Haziran'da sona erdi. Peki sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 MEB öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

Sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, bakanlığa bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla sözleşmeli öğretmen alımı için sözlü sınavlar 12 Haziran'da başlamıştı. Öğretmen olabilmek hayali ile sözlü sınava katılan adaylar sonuçlara kilitlendi. Sözlü sınavlar 30 Haziran'da sona erdi. Peki sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 MEB öğretmen ataması ne zaman? İşte detaylar...

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2019 yılı sözleşmeli öğretmen alımı için yayınladığı kılavuzda yer alan bilgiye göre, 12-30 Haziran'da gerçekleştirilen sözlü sınavın sonuçları bugün açıklanacak.

Sözlü sınava itiraz süreci 08-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında işleyecek.

Sözlü sınav sonuçlarına itirazlar 16 Temmuz'da sonuçlanacak.

.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)