adscode
adscode

STK'lardan teröre karşı ortak çağrı

TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, TBB, HAK-İŞ, TESK, TÜRMOB ve TZOB "terör" konusunda ortak basın toplantısı düzenledi.

STK'lardan teröre karşı ortak çağrı
Türkiye'den Haberler
TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, TBB, HAK-İŞ, TESK, TÜRMOB ve TZOB "terör" konusunda ortak basın toplantısı düzenledi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, "Tüm halkımızı 17 Eylül'de Ankara'da Sıhhiye Meydanı'na çağırıyoruz" çağrısında bulundu.

İşte STK'ların ortak açıklamasından öne çıkan başlıklar;

Binlerce yıllık kardeşliğimizin bozulması isteniyor, bu tuzağa düşmeyelim.  Bizi birbirimize düşman etmeye çalışan teröre karşı hep birlikte durmalıyız. Birlikte yaşama iradesini göstermek zorundayız. Gün birlik olma günü. 78 milyon hepimiz Türkiye'yiz. Fitne ateşini birlikte söndürmeliyiz.

"BÜTÜN TÜRKİYEYİ' ANKARA'YA ÇAĞIRIYORUZ"

Tüm sivil toplum örgütleri olarak perşembe günü teröre karşı Ankara'da toplanma kararı aldık.Teröre hayır, kardeşliğe evet diyoruz. Tüm halkımızı 17 Eylül saat 16:30'da Ankara'da Sıhhiye Meydanı'na çağırıyoruz.17 Eylül'de, terörü lanetleyecek, özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Teröre hayır, kardeşliğimize evet diyeceğiz. Kışkırtıcı söylemleri bırakalım, bu süreçte soğukkanlı ve sağ duyulu olalım çünkü başka Türkiye yok. Buluşmamızda bu mesajı vereceğiz. Buluşmamızda sadece Ay yıldızlı bayrağımızı taşıyacağız. Kardeşlik bağlarımızı zayıflatmak isteyenler bilmeliler ki, bu toprakların mayası çok güçlüdür. 

BAYRAK ASMA DAVETİ

TOBB Başkanı, o gün toplanmaya gelemeyen milyonları da Türkiye'nin her köşesinde Türk Bayrağı asmaya davet etti.

Hisarcıklıoğlu, Perşembe günü herkesin üzerinde Türk Bayrağı amlemi olan şapkalar takacağını da söyledi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)