adscode
adscode

Şubat Ataması 10 Bin Kadro Dağılımı Açıklanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, özür durumu tercihleri ve 10 bin öğretmen atamasının kadro dağılımını bugün veya yarın açıklayacaklarını bildirdi.

Şubat Ataması 10 Bin Kadro Dağılımı Açıklanıyor
Eğitim
Tekin'in  twitter hesabından  yaptığı açıklamalar şöyle;
Elimizden geldiğince bu talepleri yerine getirmeye çalıştık. Taleplerini yerine getirebildiğimiz arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar dilerim. Taleplerini yerine getiremediğimiz arkadaşlardan da özür diliyoruz. Özellikle il içinde çok fazla hareketlilik olmadığından bu talepleri karşılamakta zorlanıyoruz. Ama bunu aşmak için elimizden gelen herşeyi yaptık. Yine bu hafta öğretmen adayı arkadaşlarımız için heyecanlı bir bekleyiş söz konusu.

Bugün veya yarın branşlar itibariyle 10.000 öğretmenin dağılımını açıklayacağız. Öğretmen adayı arkadaşlarımıza da haklarında her şeyin hayırlısı olmasını temenni ediyorum.

Bir de şunun altını çizmek isterim, eğitim camiasının yükünü çeken arkadaşlarımız için herşeyin en iyisini yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız herşey başta öğretmenlerimizi olmak üzere bu eğitim çalışanlarımızın şartlarını iyileştirmek için. Bu konuda en çok rahatsız olduğumuz şey ise üretilen yalan yanlış kasıtlı haberler. Tek isteğimiz bu haberlere itibar edilmemesi. Herkes kendi siyasal, sınıfsal ve ideolojik çıkarları için haberler üretip duruyor. Biz ise sadece eğitim çalışanları için, çocuklarımız için ve geleceğimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Biz başta öğretmenler olmak üzere eğitim camiasının yanındayız. Bu vesileyle bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğrencilerimize yoğun çalışma tempolarından dolayı teşekkür eder, verimli ve sağlıklı bir sömestre tatili temenni ederim.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)