adscode
adscode

Tabletler artık eğitim sisteminin temel araçlarından biri olmaya başladı.

Devletin Fatih Projesi ve birçok özel okulun bu araçları eğitim sistemlerine uyarlamak için harekete geçmesi bu durumun en büyük göstergesi.

Tabletler artık eğitim sisteminin temel araçlarından biri olmaya başladı.
Online Eğitim

Tabletler artık eğitim sisteminin temel araçlarından biri olmaya başladı. Devletin Fatih Projesi ve birçok özel okulun bu araçları eğitim sistemlerine uyarlamak için harekete geçmesi bu durumun en büyük göstergesi. Eğitim teknolojileri konusunda uzmanlaşmış Terra Bilgi İşlem tarafından geliştirilen TEA, tabletle eğitime geçmeyi planlayan eğitim kurumlarına kullanımı basit ve işlevsel bir çözüm sunuyor.

Öğretmenlerin bu yeni teknoloji ile tanışmalarının yumuşak geçişini sağlamak için, TEA yazılımı geliştirilirken özellikle basitlik ilkesi önplanda tutulmuş. TEA çözümü temel olarak üç modülden oluşuyor; Sınıf içinde kablosuz ağ üzerinden akıllı tahta ile tabletlerin etkileşimli çalışmasını sağlayan In-Class, öğretmenlerin bilgisayar üzerinde farklı formatlarda sorulardan oluşan ödevler hazırlayıp, öğrenci tabletlerine gönderebildikleri Homework ve ölçme-değerlendirme için Reports. Tüm modüller aynı basitlik ve işlevsellik ilkeleri doğrultusunda geliştirilmiş.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)