adscode
adscode

Taraklı Termal Hizmette Sınırları Zorlayacak!

Taraklı Termal çalışmalarını sürdürmeye devam ederken turizm ve sağlık sektörüne oldukça ses ve yankı getirmektedir.

Taraklı Termal Hizmette Sınırları Zorlayacak!
Türkiye'den Haberler
Taraklı Termal çalışmalarını sürdürmeye devam ederken turizm ve sağlık sektörüne oldukça ses ve yankı getirmektedir. Hizmetlerinin diğer tesislere fark atacağı turizm sektöründe çoktan kabullenilmiş bir durumdur. Sadece sağlık alanında değil kültür alanında da hizmet verecek çok yönlü ve kaliteli bir tesis olma yolunda adım adımdan ziyade hızla yükselmektedir. Sınır tanınmamaktadır ne düşünülüyorsa tesis çalışmalarında, icraata geldiğinde düşünülenin üstünde kaliteye kalite eklenerek iş yapılıyor. Fizik tedavi hizmetinden termal suya, SPA’ dan masaja, saunadan Türk hamamlarına kadar ne aranırsa eşsiz mimarisi ile misafirler sunulacaktır. 87 dönüm arazi üzerine inşa edilen bu Taraklı Termal oldukça sakin ve doğayla iç içe bir ortamı misafirlerine vaat etmekle kalmıyor sağlıyor.



Taraklı Termal Hangi Hizmetleri Sağlayacak?

Taraklı Termal tesisinin sıradan bir tesis olmayacağının herkes bilincine varmış durumdadır. Sadece içerisindeki imkanlar ile sınırlı kalmayacak çevresi, hatta alınan nefes dahi sağlığa faydalı olacaktır. Taraklı Termal’in çevresi yeşilliklerle, çam ağaçlarıyla donatılmış ve akciğerleri tertemiz bir hava beklemektedir. Tesis içinde misafirler kendilerini birçok aktiviteye yönlendirebilecektir. Vücut bakımına düşkü olan insanlar için bakım salonları, ağrıları için medikal masaj imkanı, akne ve sivilce problemleri içil kil bakımları, misafirler ve çevreye verilen uzman destekli fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi… Özetle her insanın kişiliğine ve ihtiyaçlarına uygun olan birçok alanda hizmet sistemleri bulunmaktadır. Halen eklenmeye ve sistem iyileştirmelerine devam edilmektedir.




Taraklı Termal ’de Termal Suyun İnsana Kazandıracakları

Termal tesislerin günümüzde çok gelişmiş olmalarına karşın suda bulunan şifa geri plana atılmamaktadır. Taraklı Termal’de de birçok kaliteli hizmet sistemlerinde suya da ayrıca özen gösterilmektedir. Romatizmalı hastalar endişe etmeyiniz Taraklı Termal suyu romatizmalarınıza ve ağrılarına derman olacaktır. Cilt sorunları ve hastalıkları yaşayan insanlar, hormon dengesizliği çekenler 48,30 derece şifalı su ile tüm hastalıklarından arınmadan döndürülmeyecektir.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)