adscode
adscode

TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL İLE DAYANIKLI VE DEKORATİF YAPILAR

Sandviç panel, ülkemizde 20- 25 yıldır üretimi yapılmakta olan ve pek çok yapının, çatı ve duvarlarında kullanılan bir inşaat malzemesidir.

TAŞYÜNÜ SANDVİÇ PANEL İLE DAYANIKLI VE DEKORATİF YAPILAR
Türkiye'den Haberler
Sandviç panel, ülkemizde 20- 25 yıldır üretimi yapılmakta olan ve pek çok yapının, çatı ve duvarlarında kullanılan bir inşaat malzemesidir. Fabrikalarda, sanayi yapılarında, zirai yapılarda, şantiye binalarında, spor tesislerinde, alışveriş merkezlerinde, hipermarketlerde, soğuk hava depolarında kullanılmaktadır. Ayrıca Sandviç panel, çelik ya da prefabrik binalarda da kullanılmaktadır. Tercih edilmesinde, kolay ve hızlı montaj imkânının olması, zengin renk çeşitliliğine sahip olması ve temizliğinin kolay olmasının yanında, mimari tasarım görüntüsüne sahip olması da önemli yer tutmaktadır. En önemli özelliklerinin başında, dayanıklı ve uzun süreli kullanıma sahip olması gelmektedir. Yüksek derecede ısı yalıtımı sağlaması da bir diğer önemli özelliğidir. 1960 yılında kereste ve demir çelik işiyle sektöre adım atan Küçükdeveci  A.Ş daha sonraki yıllarda konut inşaatı ve izolasyon sektöründe hizmet vermeye devam etmiştir. 1980 yılından bu yana da 55’den fazla yapıyı inşa eden şirket, İstanbul ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Bilinen ve kaliteli markalarla hizmet veren Küçükdeveci A.Ş İzocam Taşyünü sandviç panelleri ile de hizmetini vermektedir. Taşyünü dolgulu sandviç panelin tüm özelliklerini, şirketin web sayfasında kolayca bulabilirsiniz.

Sandviç panellerin; Taşyünü sandviç panel ve Poliüretan dolgulu sandviç panel çeşitleri bulunmaktadır. Poliüretan sandviç panel, ekonomik fiyatlı ve eğimi %7'den yüksek çatılarda ısı yalıtımı için üretilmiş, her iki yüzü sac kaplı bir çatı panelidir. Poliüretan Sandviç panel fiyatı aralığı oldukça ekonomiktir. Ancak Taşyünü sandviç panel enerji santralleri gibi yangın çıkma olasılığı olan yerlerde ve daha dayanıklı Taşyünü malzemesinden yapılan bir çatı izolasyon panelidir. Bu yüzden bu tür yapılarda, mutlaka Taşyünü sandviç panel tercih edilmelidir.

 Sandviç panel fiyatları, panelin çeşidine göre değişiklik göstermektedir. Hem kaliteli, hem de en uygun fiyatlarla, en iyi marka sandviç panelleri yapılarınızda kullanma şansını yakalayabilirsiniz. . şirketin çalıştığı markalar arasında, İzocam, İzocam Tekiz, Hekim Yapı, Onduline, Fixa, Polser gibi önde gelen markalar bulunmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürünleri ile hizmet etmeyi ilke edinen Küçükdeveci A.Ş en uygun fiyatlı panel garantisi ile tüm müşterilerine hizmet vermektedir. Şirketin web sayfasında bulunan E- kataloğu da inceleyerek ürünler hakkında daha detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Taşyünü sandviç panel, bazaltın yüksek sıcaklıklarda eritilip elyaflanması ile elde edilmektedir. Kaplama malzemesi olarak kullanılan taş yünü sandviç panel, mineral yün grubuna ait yalıtım malzemesidir ve hem ısı yalıtım özelliği bulunmaktadır hem de yükses ses yalıtım özelliklerine sahiptir. Bu paneller -50 °C / +750 °C aralığında rahatlıkla kullanılabilirler ve yanmaz maddelerdir. Boyutlarını her türlü şarta rağmen asla değiştirmezler, sıcak, rutubet, yağmur, don gibi etkilerde boyutları kesinlikle değişmemektedir. Hava sıcaklığının yüksek veya çok düşük olduğu yerlerde en çok tercih edilen malzemedir. Taşyünü sandviç panel, enerji ihtiyacımızın israf edilmemesi ve tasarruf sağlanması açısından, aslında kullanılması bir zorunluluk haline gelmiştir. Dayanıklılığının olması yanında enerji tasarrufu sağlaması ve estetik görünümü sahip olması da tercih edilmesini sağlamaktadır. Kullanım yapılacağı yere ve amacına göre farklı ebatlarda Taşyünü sandviç paneller üretilmektedir.

Taşyünü sandviç panel fiyat listesi almak isterseniz, şirketin web sayfasından talep formunu doldurarak şirkete fiyat listesi talebinizi iletebilirsiniz. Şirket yetkilileri tarafından, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacak ve bilgi verilecektir. Ayrıca şirketin web sayfasından, referansları olan yapıları görebilirsiniz. Aksaray Polis okulunun, Bodrum pazaryerinin, Kapadokya havalimanı gibi yapıların sandviç panelleri, şirket tarafından yapılmıştır.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)