adscode
adscode

TED Ankara Koleji'nden Gürkan İnal Şampiyonlar Arasında

2020 üniversite sınavı birincisi TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi’nden Gürkan İnal oldu.

TED Ankara Koleji'nden Gürkan İnal Şampiyonlar Arasında
Eğitim
Güncelleme : 27-Jul-20 16:43

TYT sınavından 500 tam puan alan Gürkan İnal, “Üniversite sınavında bir derece bekliyordum, ama bu kadarını beklemiyorum, açıkcası gördüğümde çok şaşırdım ve bir o kadar da mutlu oldum. Henüz üniversite tercihime karar vermedim, ancak bölüm tercihim Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden yana olacak. Okulumun ve verdiği çok yönlü eğitimin bu başarıda etkisi büyük.” dedi.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Sevinç Atabay, yaptığı açıklamada “TED Ankara Koleji’nde öğrencilerimizi hem akademik yönden hem de ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ulusal ve uluslararası programlarla destekliyoruz. Bu yıl üniversitelerindeki bölümlerinden birincilikle mezun olan pek çok öğrencimizin olduğu haberlerini aldık. Öğrencimiz Gürkan da üniversite sınavında elde ettiği bu güzel dereceyle diğer öğrencilerimiz gibi Okulumuzu gururlandırdı. Başarısından dolayı kutluyorum.” dedi.
Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran kadroların öncülüğünde 1931 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan TED Ankara Koleji, köklü geçmişinden aldığı deneyim ve geleceğin öngörüsü ile bilimsel düşünen, özgüveni yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm geliştiren, teknolojiyi kullanan ve üreten, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmekte, öğrencilerini ulusal ve uluslararası diploma ve sertifikalar ile desteklemektedir. TED Ankara Koleji’nde sanat ve spor alanları derslerinin olduğu ulusal programın yanı sıra Uluslararası Bakalorya Diploma Programı, Bilim İnsanı Yetiştirme Programı, BTEC Mesleki Yeterlilik Sertifika Programları, Oxford AQA gibi pek çok uluslararası akademik program bulunmaktadır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)