adscode
adscode

TED Okulları yaz kampı başlıyor!

38 farklı kampüste, dünya standartlarında nitelikli eğitim programları sunan Türk Eğitim Derneği’nin, TED Okulları öğrencilerine özel olarak hazırladığı 2016 Uludağ Yaz Kampı başlıyor.

TED Okulları yaz kampı başlıyor!
Eğitim
23 – 30 Haziran tarihleri arasında Uludağ’da gerçekleşecek olan yaz kampında, öğrencilerin yaz döneminde sosyal ve sportif gelişimlerinin devam etmesi, eğlenirken yeni arkadaşlıklar kurmaları hedefleniyor. Öğrenciler kamp boyunca, kendi yaş grubundaki çocuklardan oluşan küçük gruplarda, deneyimli eğitmenlerle spor, sanat, İngilizce ve liderlik becerilerini geliştirme; kampın coşkulu ortamında doyasıya eğlenme ve yeni arkadaşlar edinme şansı yakalıyor. Öğrenciler için eşsiz olanakların sunulduğu kamp, uluslararası okul dışı eğitim kurumu Geleceğin Yıldızları işbirliği ile gerçekleştiriliyor.

Kampta çalışacak 85 koçtan sekizi Türk Eğitim Derneği Access Projesi’ni tamamlamış ve daha önce yaz kampına öğrenci olarak katılmış; dört koç ise TED Okulları’ndan mezun olmuş kişiler. Bunun yanı sıra 389 kampçının 33’ü eğitimlerini Türk Eğitim Derneği bursu ile sürdürüyor.

Michelle Cummings TED Okulları Yaz Kampı için Türkiye’de
Kansas State University Psikoloji bölümü mezunu olan ve yüksek lisansını Minnesota State University’de Deneysel Eğitim alanında yapan Michelle Cummings, ABD’nin takım çalışmaları eğitimi alanında lider firması Training Wheels’ın kurucusu. Eğitim ve okul dışı eğitim sektörlerine kaliteli aktiviteler, kitaplar ve eğitim imkanları sunan Training Wheels özellikle iletişim, problem çözme, karar alma, hedefe ulaşma ve yüksek performanslı takım oluşturma gibi konularda katılımcılarına önemli destekler veriyor. Training Wheels, Michelle Cummings’in öncülüğünde eğitim dünyasının “yaşayarak öğrenmeye dayalı eğitim” anlayışına bakışını değiştirmiştir. Her yıl 25’ten fazla ulusal ve uluslararası kongreye konuşmacı olarak davet edilen Cummings, “A Teachable Moment”, “Playing With a Full Deck” ve “Setting the Conflict Compass” adlı üç kitabın yanında, aynı zamanda her ay 65 ülkede yayımlanan takım çalışmaları bülteni The Spokesperson’ın yazarıdır. Cummings, yıl boyunca profesyonel dernekler, kurumlar, üniversiteler, okul grupları ve kar amacı gütmeyen özel kuruluşlar ile dünyanın her yerinde çalışmalarını sürdürüyor. Michelle Cummings, 23-29 Haziran 2016 tarihlerinde Uludağ’da olacak ve TED Okulları Yaz Kampı’na katılacak kampçılar ve eğitmenlerle özel iletişim, problem çözme ve takım oluşturma konularında çalışmalar yapacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)