adscode
adscode

TEGV 24 Yaşında!

 Bugün, 23 Ocak 2019, TEGV’in 24. doğum günü...

TEGV 24 Yaşında!
Vakıf ve Dernekler

TEGV, 24. doğum günü için bir basın bülteni hazırladı:


 
"Bugün 3 milyona yakın çocuğumuzun, nitelikli eğitimle buluşmasının doğum günü...
 
Bugün eğitimi sevgiyle, ilgiyle, neşeyle, dostlukla buluşturan, bir eğitim efsanesinin doğum günü...
 
Hepimize kutlu olsun.
Bildiğiniz gibi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 1995 yılında, Sayın Suna Kıraç’ın önderliğinde, eğitime gönül vermiş iş insanlarının ve eğitimcilerin bir araya gelişiyle kuruldu. Aradan geçen 24 yılda, kurucularımızın hayallerini de aşan bir yolculuk yaşadık.
 
Bu özel günde, kurucularımız, mütevellilerimiz, gönüllülerimiz, bağışçılarımız ve çocuklarımızla birlikte yarattığımız mucizeleri sizlere de hatırlatmak istedik:
 
TEGV’de 24 yıldır, 2.642.000 çocuğumuzla ve 82.000’den fazla gönüllümüzle buluştuk. 32 ilde, 73 etkinlik noktasına ulaştık. 10 Eğitim Parkı, 39 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği’nden oluşan TEGV noktalarında, her yıl 150 bini aşkın çocuğa ulaşıyoruz. Kuruluşumuzdan beri, Ateşböceklerimiz yaklaşık 170 bin kilometre, yani dünyayı 4 kez dolaşacak kadar yolculuk yaptılar. Yılda 8 bin gönüllümüz, zamanını ve enerjisini çocuklarımızla paylaştı.
 
Yeni yaşımızda daha çok çocuğumuza ulaşabilmek için, yine hep birlikte
olacağımıza inanıyorum. Heyecanla bize koşan çocuklarımıza, onlara destek veren ailelerine, hayatlarında bize büyük yer açan, heyecan dolu gönüllülerimize ve bağışçılarımıza sonsuz teşekkürler...
 
Birlikte nice yıllara..."


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)