adscode
adscode

Telafi eğitimi başlıyor ama...

AES telafi eğitiminin detaylarını öğretmenlerin bilmediğini belirtirken; "Öğretmenler bu detayları son dakika açıklamaları ile mi öğrenecek?" dedi.

Telafi eğitimi başlıyor ama...
Sendikalar
Güncelleme : 28-May-21 18:37

AES yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Sayın Ziya SELÇUK eğitimde telafinin Haziran ayı itibarıyla başlayacağını açıkladı ancak bu telafiyi uygulayacak olan öğretmenler telafi programının detaylarını bilmiyor. Öğretmenler bu detayları son dakika açıklamaları ile mi öğrenecek?

Salgın sürecinin başından itibaren Anadolu Eğitim Sendikası olarak uzaktan-yüz yüze-hibrit eğitim sürecinde ders saatleri, ders süreleri, müfredat, sınavlar, telafi eğitimi vb. gibi sorunların tüm eğitim paydaşları ile konuşulacağı bir Milli Eğitim Kurulu kurulması gerektiğini belirtmiştik.

Salgın sürecinin eğitimde oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için paydaşları sürece dahil etmek, bu programları uygulayacak olan öğretmenleri erkenden bilgilendirmek şarttır.

Kaldı ki önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de bu eksikliklerin giderilmesi için eğitime ayrılan bütçenin artırılması,  öğretmen açığının kapatılması zaruridir."


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)