adscode
adscode

Terör mağduru öğrencilere TEOG öncesi moral etkinliği

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki saldırılar nedeniyle Midyat'ta eğitimine devam eden öğrencilerden 400'üne Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi moral vermek için etkinlik düzenlendi.

Terör mağduru öğrencilere TEOG öncesi moral etkinliği
Eğitim
Midyat Fen Lisesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Oğuzhan Bingöl, zor şartlarda sınava hazırlanan öğrencilerin başarılı olacağına inandığını söyledi.

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay da öğrencilerin sınava iyi hazırlanması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, "Sınav öncesi stres atmaları için böyle bir eğlence programı düzenledik. Öğrencilerimizin sınavlarda başarılı olmalarını diliyorum. Hayat bir sınav ama bu sınavın iyi veya kötü geçmesi bizim için çok önemli değil. Önemli olan gayret göstermiş olmaları. Her ne olursa olsun bunlar bizim nazarımızda başarılıdırlar." dedi.

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Taşkın da Nusaybin'den telafi eğitimi için gelen öğrencilerine Midyat'ta gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından öğrenciler, müzik öğretmenlerinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde çektikleri halayla doyasıya eğlendi.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)