adscode
adscode

Tesla, iPhone kılıfı satmaya başladı!

Son yılların en çok konuşulan otomobil firması Tesla, ilginç bir ürün satmaya başladı. Tesla, iPhone kılıflarını online alışveriş mağazasında satmaya başladı.

Tesla, iPhone kılıfı satmaya başladı!
Bilim Teknoloji
Artık elektrikli araba denilince akla gelen ilk firma olan Tesla, yenilikçi çözümleri ile sıkça gündeme geliyor. Ancak firma şimdiye kadar hiç böyle bir şeyle gündeme gelmemişti. Tesla’nın online alışveriş mağazasında iPhone kılıf satışlarına başlandı. Bir otomobil üreticisi olarak yola çıkan Tesla’dan böyle bir hamleyi kimse beklemiyordu.

Tesla’nın internet sitesindeki alışveriş bölümünde kısa bir süre önce listelenmeye başlanan kılıflar deri. iPhone 5, 5s, 6, 6 Plus, 6s ve 6s Plus için hazırlanan kılıfların arkasında veya köşesinde Tesla logosu yer alıyor. Kılıfların deri olduğu ve bu derinin Model S isimli aracın koltuklarındaki deriyle aynı olduğu belirtilmiş.

iPhone 5 ve 5s için olan kılıflar “slave” olarak tabir edilen türden yani bir cep gibi. iPhone 6 ailesi için olan kılıfların hepsi Apple’ın kendi orijinal kılıfı gibi arka kapak işlevi görüyor. Ancak eğer isterseniz bu kılıfın arkasında kredi kartları koyabileceğiniz özel bir versiyonu da var. Yine iPhone 5 ve 5s’in kılıfıyla aynı tür olan bir iPad kılıfı da mevcut. Tesla’nın Apple ürünleri için hazırladığı kılıfların fiyatları şu şekilde;

iPhone 5 ve 5s: 40 Dolar
iPhone 6 ailesi: 45 Dolar (Sadece arka kapak)
iPhone 6 ailesi: 50 Dolar (Kredi kartı yuvaları olan arka kapak)
iPad: 100 Dolar

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)