adscode
adscode

TEZMAKSAN Akademi ile OSTİM Teknik Üniversitesi'nden işbirliği

TEZMAKSAN Akademi ile OSTİM Teknik Üniversitesi “Eğitim” ve “Teknoloji” alanlarında işbirliği yaparak güçlerini birleştirdi

TEZMAKSAN Akademi ile OSTİM Teknik Üniversitesi'nden işbirliği
Eğitim

Kurulduğu 2015 yılından bu yana 40 bin lise öğrencisine mesleki ve teknik seminerler veren, 62 ildeki lise ve üniversitelerle işbirlikleri geliştiren Tezmaksan Akademi, yeni eğitim döneminde OSTİM Teknik Üniversitesi ile önemli bir iş birliğine imza attı. İki kurum arasında imzalanan protokol kapsamında OSTİM Teknik Üniversitesi Hayat Boyu Eğitim Merkezi’nde öğrencilere Tezmaksan Akademi eğitmenleri yeni teknolojilerin kullanımı ve CNC eğitimleri verecek.

 

Sanayinin nitelikli eleman ihtiyacına çözüm olmak için bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurulan Tezmaksan Akademi, OSTİM Teknik Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı. 2015 yılından bu yana 40 bin teknik lise öğrencisine seminerler veren, okullara 50 bin ücretsiz kitap dağıtımı gerçekleştiren, 62 ildeki meslek lisesi ile üniversitelerle işbirlikleri geliştiren Tezmaksan Akademi, 2019-2020 eğitim döneminde de OSTİM Teknik Üniversitesi Hayat Boyu Eğitim Merkezi ile birlikte çalışacak.

 

İmzalanan protokol kapsamında, sanayinin ihtiyacı olan ancak okullarda bulunmayan eğitimler Tezmaksan Akademi tarafından öğrencilere detaylarıyla anlatılacak. Akademinin eğitmenleri, Makine Mühendisliği Bölümü ve Makine Programı öğrencilerine yeni teknolojilerin kullanımı ve CNC eğitimleri verecek. Ayrıca iş birliği kapsamında iki kurum; uygulamalı eğitim, işbaşında eğitim, staj uygulamaları, kariyer ve rehberlik merkezi ve istihdam çalışmaları alanlarında ortak projeler gerçekleştirecek. Üniversitede gerçekleştirilecek bu eğitimlerin yanı sıra sanayi çalışanları da Hayat Boyu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek uygulamalı eğitimlerden yararlanma imkanına sahip olacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)