adscode
adscode

Tıp Tercih Edecek Adaylara Fakülte Tercih Tüyoları

Türk Tıp Öğrencileri Birliği(TurkMSIC) Tıp Fakültesini tercih etmeyi düşünen öğrenciler için bir tercih rehberi oluşturdu.

Tıp Tercih Edecek Adaylara Fakülte Tercih Tüyoları
Eğitim
 http://tiptercihim.com/ sitesinde Tıp Fakültelerinin tanıtımlarından, şehir özelliklerine, yurt imkanlarına kadar bir çok içerik bulunuyor.




Türk Tıp Öğrencileri Birliği olarak bu sitenin kuruluş amacını şöyle açıklıyorlar;
 

''Türk Tıp Öğrencileri Birliği olarak;

Ülkemizde Tıp Fakülteleri hakkında kapsamlı bir veri tabanı oluşturmak ve bu veritabanıyla tüm tıp camiasında farkındalık yaratmak,

Tıp doktorluğunu meslek olarak düşünen adaylarımız için Tıp Fakülteleri hakkında sağlam, güvenilir, düzenli bir verinin olmamasından ötürü, biz Tıp Fakültesi öğrencilerinin gözünden sizlere güçlü bir kaynak yaratmak,

Adaylarımızın Tıp hayatlarına ve kariyerlerine ilk adımlarını doğru bir şekilde atmalarını sağlamak,

Ve sizleri Türk Tıp Öğrencileri Birliği(TurkMSIC) ile Tıp Fakültesine daha başlamadan tanıştırmak amacıyla çalışmalar yapmaktayız..

2014 yılında yürütmüş olduğumuz çalışmalarımız sonucu kurduğumuz Tıp Tercihi sitemizde birliğimiz bünyesinden 51 fakülte ve bu 51 fakültemizden projemize destek veren sayısız ''Birlik'' gönüllümüzün emeği bulunmakta, birlik olarak üye sayımız ise yaptığımız ses duyuran çalışmalarla her geçen gün daha da artmaktadır.

http://tiptercihim.com/ adresimizi ziyaret ederek ;

Anasayfadaki interaktif haritadan hakkında bilgi almak istediğiniz tıp fakültesini seçebilir, hazırladığımız fakülte rehberine ulaşabilirsiniz. Şu an rehberde 51 fakülte bulunmaktadır.

"Nasıl Tercih Yapmalı" sayfasında Tercih Uzmanı Hayati Oktay'ın tercih yaparken dikkat edilmesi gerekenler konusunda değerli bir yazısını bulabilirsiniz. Hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

"Eğitim Sistemleri" bölümünden tıp eğitim müfredatlarını inceleyip değerlendirerek kendize uygun eğitim sistemini belirleyip tercihinize yön verebilirsiniz.

"Tıpçılardan Tercih Önerileri" sayfasında halihazırda tıp fakültesi öğrencisi olan üyelerimizden tıp mesleği tercihi ve altı yıllık serüveninizde karşılaşacaklarınız konusunda yazılar bulabilirsiniz.

Eğer "Ben rehberi okudum fakat aklımda hala sorular var" derseniz o zaman "Fakülteye Sorun" bölümümüzden ilgili fakültedeki Tıp Öğrenci Birliği üyelerine sorularınızı yöneltebilirsiniz. Mümkün olduğunca sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağız.

"Birlik Hakkında" sayfamızdan Türk Tıp Öğrencileri Birliği ve çalışmalarımız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

"Tıpta Kariyer Birimi Hakkında" sayfamızla bu rehberi sizler için var eden takım ve bu güçlü takımın uzun soluklu çalışmaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sitenin yapısı ve çalışma hakkında soru ve katkılarınız için "Bize ulaşın" sayfasından her zaman bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu rehber Türk Tıp Öğrencileri Birliği'ne üye tıp öğrenci birliklerinden alınan veriler sayesinde oluşturulmuştur.  Umarız, bu rehberdeki bilgiler fakülte seçiminizde sizlere yarar sağlar. Son olarak lütfen, bu rehberin bir öğrenci emeği, amatör ruhlu profesyonel bir iş olduğunu unutmayınız. Eksiklerimiz, hatalarımız varsa affınıza sığınmaktayız. Meslektaşımız olmayı seçtiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Sizleri aramızda görmek dileğiyle,

Türk Tıp Öğrencileri Birliği''


--
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)