adscode
adscode

TRT World Citizen Kısa Film Yarışması'na başvurular devam ediyor

Geçen yıl 110 ülkeden 3 binin üzerinde başvurunun yapıldığı TRT World Citizen Kısa Film Yarışması'nın başvuruları 31 Mayıs'a kadar sürecek.

TRT World Citizen Kısa Film Yarışması'na başvurular devam ediyor
Kültür Sanat

TRT World'ün dünyayı daha iyi bir hale getirebilmek için insanlara ilham verme amacıyla yola çıkan hayırsever girişimi "World Citizen" tarafından bu yıl TRT World Citizen Kısa Film Yarışması'nın ikincisi düzenleniyor.

Film yapımcılarına, küresel insani sorunları alışılagelmişin dışında ve yaratıcı bir bakış açısıyla göz önüne serme imkanı veren yarışmanın başvuruları devam ediyor.

Yarışma bu yıl, çatışma bölgelerindeki şiddetin ve baskının kurbanları, aynı zamanda savaş sonrası barışın inşa edilmesinde öncü olan kadınların hikayelerini öne çıkaran "Savaşın Kadınları" temasıyla gerçekleştirilecek.

Farkındalık oluşturması ve izleyicilere kendi hayatları, sorunları ve mücadeleleri konusunda yeni bakış açıları katması hedeflenen yarışmada, bu yıl kısa filmler, çatışma bölgelerindeki kadınların yaşadığı zorlukları konu edinecek.

Geçen yıl 110 ülkeden 3 binin üzerinde başvurunun yapıldığı, bu yılki yarışmaya farklı ülkelerden şimdiye kadar 500'ün üzerinde talebin geldiği TRT World Citizen Kısa Film Yarışması'nın başvuruları 31 Mayıs'a kadar sürecek.

AA


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)