adscode
adscode

TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL, ÖĞRENCİLERLE ONLINE BULUŞACAK

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin ilk canlı yayın konuğu TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan Mandal oluyor.

TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL, ÖĞRENCİLERLE ONLINE BULUŞACAK
Okullardan Haberler

Prof. Dr. Hasan Mandal, 12 Kasım Perşembe günü Saat 17.00’de gerçekleşecek online yayında öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin lise çağında girişimcilik becerileri kazanması için önerilerde bulunacak. Seminer, Doğa Koleji’nin kurumsal YouTube hesabından, isteyen herkes tarafından izlenebilecek.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri, onur konuğu TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımıyla başlıyor. Prof. Dr. Hasan Mandal, 12 Kasım Perşembe günü Saat 17.00’de, öğrencilerle online yayında bir araya gelecek. Canlı yayın, Doğa Koleji Kartal Kampüsü t-MBA Öğretmeni Gülhan Kalyoncu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek.

 MUCİTLER ONLINE YAYINDA BULUŞACAK

Öğrencilerin merak ettikleri soruları yöneltebileceği canlı yayın, Doğa Koleji kurumsal YouTube hesabından isteyen herkes tarafından izlenebilecek.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Proje modelli eğitim anlayışımızla öğrencilerimizin araştırma ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirip onları hayata hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz, her yıl TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen araştırma projeleri yarışmalarında dereceler elde ediyor. Doğa ve çevre dostu projeler geliştiren, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceler elde eden öğrencilerimizin ilgiyle takip edeceği bir yayın olacak. İTÜ ETA Vakfı Doğa Ailesi olarak Sayın Prof. Dr. Hasan Mandal’a katılımları için teşekkür ederiz” dedi.

GİRİŞİMCİLİK BECERİLERİ KAZANIYORLAR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle: “t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri, öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimciliğin hem toplumsal hem de bireysel faydalarını, girişimciliğin risklerini, başarı hikayelerini ve iş dünyasının güncel konularını öğrencilerimizle paylaşıyorlar. t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimizin liderlik ve yönetim becerilerini geliştirip onları hayata hazırlıyoruz.” dedi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)